Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Na dobrodelnem pohodu na Sv. Primoža se bodo zbirala sredstva za Šolski sklad Osnovne šole Mengeš

V soboto, 19. septembra, regionalna revija Modre novice organizira sedaj že tradicionalen dobrodelni pohod na Sv. Primož. Skupaj z vami bodo že osmič uresničili svoj slogan - dobra volja, dobra družba, dober namen. V soboto bodo skupaj s pohodniki in sponzorji prireditve zbirali sredstva za Šolski sklad OŠ Mengeš. Na spletni strani šole so zapisali: »Organizatorji so se odločili, da bodo tokrat podprli šolski sklad OŠ Mengeš, česar smo zelo veseli in se zahvaljujemo za zaupanje. Upamo, da se v čim večjem številu udeležimo pohoda, izkoristimo lep sprehod za promocijo dobrodelnosti, zdravega življenjskega sloga in za druženje. Pridete tudi vi?«
Pohod se začne ob 8. uri, registracija udeležencev poteka pri Domu krajanov Vegrad. Pohodniki bodo - kot vsako leto - prejeli darilo, pa tudi kakšen priboljšek ali dva, kar pa naj ostane presenečenje. Za odrasle je simbolična prijavnina 5 evrov, za otroke je pohod brezplačen. Ves izkupiček od zbranih prijavnin gre v dobrodelne namene, letos ga namenjamo Šolskemu skladu OŠ Mengeš.

Parkirišča so organizirana na parkirišču pri Calcitu oziroma v bližnji okolici. Vreme bo lepo, zato vas vabimo, da ga preživite v naši družbi. Pridite!

Izvedba letošnjega pohoda bo nekoliko okrnjena, določenega dogajanja, ki ste ga naši dragi pohodniki vajeni, ne bo, pa vendar ohranjamo tisto, kar je najbolj pomembno - dobrodelno noto - in dokazujemo, da tudi v teh, nekoliko bolj omejenih časih, še vedno velja - dobra volja, dobra družba, dober namen! Več informacij lahko dobite na FB strani Modrih Novic.

Dobrodelni pohod bo potekal skladno s priporočili in ukrepi Nacionalnega inštituta za javno zdravje:

- na pohod ne hodite, če ste bolni;

- vedite se odgovorno do drugih pohodnikov in do sebe;

- ob vstopu na Sv. Primož si bo treba razkužiti roke;

- ohranjajte medsebojno razdaljo vsaj 1,5 metra;

- vsa ustrezna obvestila o ukrepih bodo nameščena tudi na začetku in vrhu Sv. Primoža.

 

Besedilo: Tina Drolc

 

 

 

Oglejte si tudi