Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
6°C
JUTRI
22°C
5°C
Oceni objavo

Zaključuje se predvpis gledališkega abonmaja Nasmejmo se!

Gledališke dvorane počasi zapirajo svoja vrata, v Kulturnem hramu Ignacija Borštnika Cerklje pa so že pripravljeni na naslednjo, sedmo gledališko sezono. V zavodu za kulturne dejavnosti Smejmo se bodo v petek, 14. junija 2019, zaključili s predvpisom abonmajev, ki ljubiteljem gledališke umetnosti omogoča bistveno nižjo ceno ogleda abonmajskih in tudi ostalih predstav v njihovi organizaciji.

V abonmajskem programu sezone 2019/20 bosta kar dva svetovna odrska hita - glasbena komedija Nune v akciji!, v kateri med drugim blestijo Gojmir Lešnjak - Gojc, Simona Vodopivec - Franko in Alenka Godec ter Predstava, ki gre narobe, nad katero se trenutno navdušujejo tudi v Parizu, Rimu, Budimpešti, Tokiu in Instanbulu. 

SLG Celje bo postreglo s komično dramo Ljubi mojMestno gledališče Ptuj z monokomedijo Štefka Valentin, v strastni komediji Dve na enega pa bodo občinstvo nasmejali Alenka Tetičkovič, Urška Hlebec in Luka Markus Štajer. Tokrat bo v Cerkljah prvič gostovalo tudi Slovensko mladinsko gledališče s čudovito biografsko dramo o edinem serijskem zmagovalcu v zgodovini slovenskega alpskega smučanja, Roku Petroviču. Predstava Rokova Modrina govori o velikem človeku, ki je igral, smučal, živel in razmišljal absolutno po svoje …

Predstave se bodo zvrstile med oktobrom 2019 in aprilom 2020 in bodo predvidoma ob četrtkih, ob 20. uri.

Privoščite si šest čudovitih gledaliških večerov ali pa jih v obliki darilnega bona podarite svojim dragim.

Več informacij najdete na spletni strani www.nasmejmo.se in telefonski številki 051 606 220.

Povezave

www.nasmejmo.se

Oglejte si tudi