Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
1°C
JUTRI
17°C
7°C
Oceni objavo

Zaključena je prva faza prenove garderob v telovadnici Kobarid

Ena ključnih naložb Občine Kobarid je dvoletni projekt prenove kobariške telovadnice, ki bo potekal v dveh fazah. Prenova zajema celovito preureditev garderob in sanitarij, izvedbo novega prehoda v veliko dvorano, prenovo strojnih in elektroinštalacij v novih prostorih ter novo talno kanalizacijo.
Prva faza prenove garderob je zaključena. Urejen je nov prehod v veliko dvorano in do novo urejenih garderob, ki poteka skozi eno dosedanjih garderob. V celoti so prenovljene tri garderobe ‒ od tega je ena primerna tudi za gibalno ovirane osebe. V vsaki garderobi so dodatno urejene sanitarije (školjke, pisoarji, umivalniki) in vsi tuši. V ostalih dveh garderobah so v prvi fazi zamenjani le umivalniki. Vhodi v garderobe iz zunanjega povezovalnega hodnika niso več možni.

V drugi fazi, ki se bo začela poleti 2017, se bodo dokončno uredili ostali dve garderobi in sanitarije v pritličju ter nadstropju.

Z zaključeno prvo fazo prenove je telovadnica dobila prepotrebne urejene garderobe in sanitarije, ki so na voljo vsem uporabnikom.

Oglejte si tudi