Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
8°C
JUTRI
19°C
8°C
Oceni objavo

ŽUPAN SPREJEL NOVOPEČENE DIPLOMANTE IN MAGISTRE

Občina Kobarid zadnja leta redno organizira srečanja novopečenih diplomantov, magistrov ali doktorjev, na katerih upravičenci v skladu s pravilnikom prejmejo tudi denarno nagrado. Na zadnjem srečanju, 31. maja, je župan občine Kobarid Marko Matajurc pozdravil dva novopečena magistra in diplomantko, ki so uspešno zaključili študije pri Fakulteti za elektrotehniko v Ljubljani, Fakulteti za management v Kopru in Fakulteti za turistične študije v Portorožu.

 

Ob tem je pojasnil, da je vlaganje v znanje temelj napredka, tematike vseh treh nalog pa so aktualne tudi za podjetja v Posočju. V magistrski nalogi s področja elektrotehnike se je tokrat avtor lotil analize razvoja stikalnega napajalnika za ogrevalne svečke dizelskih motorjev, avtorica magistrske naloge s Fakultete za management je predstavila uvajanje promocije zdravja na delovnem mestu, diplomantka Turistice pa je se lotila analize priložnosti za razvoj romarskega turizma v Sloveniji.

 

Vloga za denarno nagrado diplomantom je dostopna na spletni strani občine Kobarid, oddati pa jo je potrebno v 3 mesecih od izdaje javne listine. Pogoj za pridobitev denarne nagrade je udeležba na srečanju diplomantov, ki ga občina organizira dvakrat do trikrat letno, in predstavitev nastalega dela.

 

Vsa predstavljena dela si je mogoče ogledati tudi v Knjižnici Cirila Kosmača Tolmin, Oddelek Kobarid. 

Oglejte si tudi