Logo MojaObčina.si
JUTRI
17°C
5°C
NED.
16°C
1°C
Oceni objavo

Župan se je srečal z diplomanti iz občine Kobarid

V petek, 11.maja, je na Občini Kobarid potekalo letošnje prvo srečanje diplomantov iz občine Kobarid z županom Robertom Kavčičem. Tokratnega srečanja so se udeležili štirje diplomanti oziroma dve diplomantki in diplomant ter doktorica znanosti.

Zbrane je uvodoma pozdravil župan je poudaril, da je naziv, ki so ga pridobili, plačilo za vsa odrekanja v času študija in nadaljnja vzpodbuda za strokovno delo v svojem poklicu. Besedo je predal mladim diplomantom, ki so na kratko predstavili svoje zaključne naloge in študijske izkušnje. Tokrat so predstavili teme s področja prava, zdravstva in gradbeništva.

 

Župan je bil nad izbranimi temami in predstavitvami navdušen. Čestital jim je in zaželel veliko uspeha na nadaljnji življenjski poti. Naslednje srečanje bo potekalo v okviru praznika občine, v mesecu oktobru.

Na tem mestu želimo povabiti vse, ki ste letos diplomirali in še niste oddali vloge za pridobitev enkratne denarne nagrade. Vložiti jo je treba v treh mesecih od izdaje javne listine o diplomiranju. S tem si pridobite pravico do denarne nagrade in možnost, da vaše delo v kobariški knjižnici uporablja tudi širša javnost.

Oglejte si tudi