Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
1°C
SOB.
18°C
6°C
Oceni objavo

Raziskujte Kobariško in Benečijo z Hop ON Hop OFF KOBARID in BENEČIJO gor in dol

Tudi letošnje poletje (do 31. avgusta) na Kobariškem vozi avtobus Hop ON Hop OFF Kobarid, ki povezuje podeželje, oddaljene turistične točke, kopališča ob Nadiži in izhodišča za pohodniške ter kolesarske izlete s središčem Kobarida.

Vozni red avtobusa Hop ON Hop OFF KOBARID z zemljevidom je objavljen na spletni strani Občine Kobarid in Javnega zavoda za turizem Dolina Soče. Natisnjen izvod, na katerem so poleg urnika in zemljevida opisane naravne in kulturne znamenitosti ter izhodišča za peš in kolesarske poti, je na voljo v prostorih turistično-informacijskega centra v Kobaridu. Cena dnevne vozovnice Hop ON Hop OFF KOBARID znaša 1 EUR na osebo, otroci do 15. leta se vozijo brezplačno. Brezplačen je tudi prevoz koles. Hop ON Hop OFF KOBARID vozi vsak dan. 


Jutri se na pot ponovo poda avtobus BENEČIJA gor in dol. Na poti se bo dvakrat srečal s Hop ON Hop OFF Kobarid, ob 9.25 v Kobaridu in ob 16:45 na bivšem mejnem prehodu Robič. 
Iz avtobusne postaje v Čedadu bo krenil ob 8. uri zjutraj (nekaj minut po prihodu vlaka iz Vidna - Udin) in preko Špetra prispel v Kobarid (9:25). Svojo pot bo nadaljujeval skozi Žago in Učjo do Barda in Zavrha, Prosnida, Črnega Vrha in Robidišč ter nazaj do Robiča in Čedada, kamor se bo vrnil ob 17.20 (vlak proti Vidnu – Udinam pa krene ob 17.30). Na poti si potniki ogledajo beneške vasi, spoznajo njihovo kulturo, lokalne dobrote in ostale posebnosti. 



Oglejte si tudi