Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
1°C
JUTRI
17°C
5°C
Oceni objavo

Javni poziv za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov Slovenskega turističnega gospodarstva

Slovenska turistična organizacija tudi v letu 2018 objavlja javni poziv za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov slovenskega turističnega gospodarstva, z namenom promocije slovenske turistične ponudbe in prodaje konkretnih turističnih storitev neposredno pri ponudnikih.

Cilj javnega poziva je komuniciranja paketov v okviru digitalne kampanje in s tem povečanje števila prihodov in nočitev turistov in s tem večanje prihodkov v turizmu. Slovenska turistična organizacija bo globalno digitalno kampanjo izvedla na 10 trgih oz. skupinah trgov in v Združenih državah Amerike. Več informacij o digitalni kampanji je na voljo: https://www.slovenia.info/sl/digitalna-kampanja.

Turistične pakete za spomladansko obdobje je možno oddati do vključno 2. 3. 2018 za sledeče sklope:

  • AKTIVNE POČITNICE,
  • DRUŽINSKE POČITNICE,
  • WELLNESS PONUDBE,
  • KULINARIČNE PONUDBE IN
  • PONUDBE MEST, KULTURE IN FESTIVALOV

Oddaja ponudb preko spletne aplikacije na www.slovenia.info/oddajpaket je za ponudnike brezplačna. Ponudnik mora zagotoviti lektorirano oddajo vsebin v slovenskem jeziku. Vsi  oddani paketi bodo prevedeni in objavljeni na pristajalnih straneh digitalne kampanje v 6 tujih jezikih: angleškem, nemškem, italijanskem, francoskem, španskem in ruskem jeziku.

Celoten poziv je na voljo v dokumentu: Javni poziv za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov STG.

Navodila za ponudnike za oddajo paketov: Navodila za registracijo in vnos paketne ponudbe.

Za dodatne informacije v zvezi z oddajo ponudb so vam na voljo na tel. št.: 01 5898 538 ali na elektronskem naslovu: eposlovanje@slovenia.info.

Oglejte si tudi