Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
9°C
JUTRI
22°C
8°C
Oceni objavo

Srečanje gospodarstvenikov z župani

SEVERNO PRIMORSKA GOSPODARSKA ZBORNICA

vabi direktorje podjetij na

srečanje z župani občin

Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid in Tolmin

na temo krepitve gospodarskega potenciala

v sredo, 4. marca 2020 ob 14.00 uri

v prostorih Stergulčeve hiše, Trg golobarskih žrtev 22, Bovec

 

 

Lokalne skupnosti lahko pomembno prispevajo k oblikovanju stimulativnega podjetniškega okolja, ki omogočajo rast gospodarstva, zato je prav, da županom ponudimo priložnost, da predstavijo njihove načrte in ukrepe, ki so usmerjeni v gospodarski razvoj.

 

Rdeča nit dogodka bo torej predstavitev načrtov in ukrepov županov iz zgoraj navedenih lokalnih skupnosti, s katerimi želijo prispevati k boljšemu in stimulativnemu poslovnemu okolju.

 

Za predstavnike gospodarskih subjektov je dogodek odlična priložnost, da se seznanite z njihovimi načrtovanimi ukrepi in ob tej priložnosti podate tudi vaše predloge in pričakovanja.

 

Gospodarstvo regije ni zgolj vsota gospodarstva trinajstih lokalnih skupnostih, ampak rezultat sinergijskega sodelovanja gospodarskih subjektov. Poslovne ideje velikokrat ne poznajo občinskih meja, zato je prav, da se ob taki priložnosti spregovori tudi o njih.

 

Želimo, da prepoznate ta dogodek kot izjemno priložnost za vašo seznanitev z relevantnimi informacijami in možnost predstavitve vašega stališča ali predlogov.

 

Zato vas prijazno vabimo, da se nam pridružite.

 

mag. Nevenka Volk Rožič, direktorica

GZS SPGZ

 

Zaradi lažje organizacije vas prosimo, da vašo prisotnost potrdite preko elektronske prijavnice najpozneje do 27. februarja 2020 do 12.00 ure.

Oglejte si tudi