Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
1°C
JUTRI
17°C
7°C
Oceni objavo

Predstavitev turističnih produktov v občini Kobarid

V ponedeljek, 19. marca 2018, je v Zeleni hiši v Kobaridu potekala delavnica, na kateri so turistični ponudniki predstavili in se seznanili s turistično ponudbo v občini Kobarid. Delavnico sta organizirala Zavod za turizem Dolina Soče in Turistično društvo Kobarid. 

Namen delavnice je bil, da se turistični ponudniki iz občine Kobarid seznanijo s ponudbo, ki jo lahko njihovi gostje koristijo v času bivanja v občini. Ko gost obišče Kobarid oziroma najame sobo ali apartma ima pogosto veliko dodatnih vprašanj o tem, kaj vse lahko doživi in si ogleda v kraju in okolici. Če ponudnik dobro pozna kraj in ponudbo ter jo predstavi svojemu gostu obstaja večja verjetnost, da gost podaljša svoje bivanje oziroma se čez čas lahko zopet vrne ali priporoči prijateljem. Zadovoljen gost je najboljša reklama.

 

Uvodoma je zbrane pozdravil in nagovoril župan Občine Kobarid Robert Kavčič. Predstavil je parkirni režim v občini, ki se je po lanskoletni uvedbi dobro izkazal in avtobus Hop ON Hop OFF KOBARID, ki že dve leti uspešno povezuje center občine s podeželjem in bo vozil tudi v letošnji poletni sezoni. Dva mini busa bosta po enakem urniku kot lani vozila od 23. junija do predvidoma konec avgusta oziroma še med vikendi v septembru.

V nadaljevanju je župan predstavil spremembe na področju turistične takse in poudaril, da je smiselno, da se glede višine turistične takse med seboj uskladijo vse tri Posoške občine.

 

Delavnice so se udeležili številni turistični ponudniki, ki so prisluhnili predstavitvam in se tudi sami predstavili.

Oglejte si tudi