Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
9°C
JUTRI
22°C
8°C
Oceni objavo

Posoške občine obiskale stanovalce v domovih upokojencev

V torek, 4. decembra 2018, so predstavniki Občine Kobarid skupaj s predstavniki Občine Bovec, Občine Tolmin, Rdečega križa Slovenije – Območno združenje Tolmin, Tolminske območne karitas in Društva upokojencev obiskali stanovalce Doma upokojencev Podbrdo, v enotah Petrovo Brdo, Podbrdo in Tolmin.

 

Zabavnemu programu s petjem in plesom, ki so ga pripravili stanovalci na Petrovem Brdu, je sledilo prijetno druženje. V Podbrdu so prisrčen program za stanovalce in obiskovalce pripravili otroci tamkajšnjega vrtca, na harmoniki pa je vse zbrane v prijetne ritme popeljal učenec OŠ Simona Kosa Podbrdo. Za konec so v enoti doma upokojencev Tolmin najmlajši osnovnošolci z dobro voljo, mladostnim optimizmom in radostjo vse navzoče povabili k poslušanju prijetnih pesmi.   

 

Predstavniki občin so se vsem stanovalcem in zaposlenim zahvalili, da so bili tega dne lahko del njihove zgodbe. Hvaležnost na obrazu starejših, prisrčno zadovoljstvo ter tudi solze sreče so vsekakor razlog za obisk tudi v prihodnjih letih.

 

Oglejte si tudi