Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
1°C
JUTRI
17°C
7°C
Oceni objavo

Dogajanje na Kobariškem

V soboto je po kobariškem zapeljal avtobus Hop ON Hop OFF KOBARID, ki bo vse do 23. avgusta povezoval turistične točke, kopališča ob Nadiži in izhodišča za kolesarje ter pohodnike na območju občine Kobarid. Avtobus vozi po urniku vse dni v tednu. Zgibanka z urnikom je na voljo v TICu Kobarid in Info točki Fundacije Poti miru v Posočju ter spletni strani www.kobarid.si in https://www.soca-valley.com/sl/.

 

Kobariško poletno dogajanje v organizaciji Občine Kobarid je, glede na trenutno situacijo povezano z širitvijo virusa Covid 19, odpovedano oziroma prestavljeno. O novih datumih vas bomo obveščali sproti. 

 

Na prireditvenem prostoru v Kobaridu je na ogled razstava ob 70-letnici Tolminskega muzeja z naslovom Posoška dediščina na ulici. Z razstavo želi Tolminski muzej opozoriti na neprecenljivo bogastvo za katerega skrbi in se obenem zahvaliti vsem, ki z obiskom, donacijami ali na drug način sooblikujejo muzejsko dejavnost in pomagajo pri ohranjanju kulturne dediščine tega prostora. Razstava bo na ogled najmanj do konca meseca septembra.

 

Tudi letošnji Jestival okusov in umetnosti, ki vsako leto prvo soboto v mesecu oktobru v Kobarid privabi številne ljubitelje lokalne kulinarike in kulture, bo letos malo drugačen. Aktualne informacije o Jestivalu spremljajte na spletni strani www.jestival.si

 

Občani in obiskovalci Kobarida si lahko na Kobariški tržnici izberejo doma narejene izdelke ali se posladkajo z okusnim sladoledom.  

Oglejte si tudi