Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
7°C
JUTRI
15°C
6°C
Oceni objavo

V javni obravnavi je predlog Proračuna Občine Kobarid za leto 2020

Občinski svet Občine Kobarid je na svoji 10. redni seji opravil splošno razpravo o predlogu Proračuna Občine Kobarid za leto 2020, ter sprejel sklep, da se v zvezi s predlogom opravi javna razprava.

 

Predlog proračuna je v javni razpravi od 7. februarja do 6. marca 2020.

 

V času javne razprave je vsem zainteresiranim vpogled v predlog proračuna zagotovljen na spletni strani Občine Kobarid (www.kobarid.si / za občana / predpisi / proračun Občine Kobarid), ter v prostorih Občinske uprave Občine Kobarid, Trg svobode 2, 5222 Kobarid (v času uradnih ur).

 

Pripombe in predloge k predlogu proračuna za leto 2020 se lahko posredujejo na objavljenem obrazcu (spletna stran Občine Kobarid), in sicer osebno na vložišče Občine Kobarid v času uradnih ur, po navadni pošti ali s priporočeno poštno pošiljko, ter po e-pošti na naslov: obcina@kobarid.si  najkasneje do 6. 3. 2020 do 12. ure.

 

Predlagatelji predlogov oziroma pobud na predlog proračuna morajo upoštevati pravilo o ravnovesju med proračunskimi prejemki in izdatki in v obrazložitvi navesti, iz katere postavke proračuna se zagotovijo sredstva in za kakšen namen.

                                               

                                                                                                 

Oglejte si tudi