Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
9°C
JUTRI
22°C
8°C
Oceni objavo

Župan pospremil devetošolce generacije 2006

Letošnja valeta OŠ Simona Gregorčiča Kobarid je potekala že skoraj tako kot pretekla leta in ob upoštevanju veljavnih ukrepov za preprečevanje virusa COVID-19. V torek, 15. junija 2021, se je od osnovnošolskih klopi poslovilo 28 devetošolcev generacije 2006.

Zaključni dogodek je potekal v Kulturnem domu Kobarid, kjer so devetošolci prejeli spričevala in pohvale ter se v družbi učiteljev in staršev poslovili od šolskih klopi.

V imenu Občine Kobarid je prisotne pozdravil in nagovoril župan Marko Matajurc. Čestital je vsem devetošolkam in devetošolcem, njihovim staršem in učiteljem ter jim želel vse dobro na nadaljnji poti življenja. Posebno pozornost je župan namenil najboljšim učencem generacije in jim ob tej priložnosti podaril spominsko darilo občine, portret Simona Gregorčiča v okvirju.

Devetošolke in devetošolce ter vse zbrane je pozdravila in nagovorila ravnateljica Melita Jakelj, razredničarka Sandra Kozorog Košuta pa je podelila zaključna spričevala in pohvale ter čestitke z dobrimi željami. 
Že tradicionalno so na valeti razglasili tudi športnico in športnika šole. Letos je ta naslov pripadal Žigu Uršiču. V zlati knjigi OŠ Kobarid pa je svoje mesto letos pripadlo učenki Ani Mlekuž.

Devetaki so pripravili lep zaključni dogodek prepleten z glasbo, fotografijami in posnetki vseh devetih let šolanja. S prisotnimi v dvorani so delili zgodbe osnovnošolskih dni, predali ključ »osmošolcem« in se s himno poslovili od osnovnošolskih klopi.

Čestitke vsem in srečno!

vir: spletna stran Občine Kobarid

Oglejte si tudi