Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
1°C
JUTRI
17°C
5°C
Oceni objavo

Brezplačni prevozi zaživeli tudi na Kobariškem

Na Kobariškem smo združili moči in s 1.o ktobrom bodo občanom na voljo brezplačni prevozi, ki so namenjeni starejšim osebam brez lastnega prevoza ali svojcev, ki bi jih lahko peljali po nujnih opravkih in ženskam, ki so napotene na preventivni pregled dojk v sklopu programa DORA.

 

Rezervacijo storitve lahko uporabnik opravi od jutri naprej, na hiter in enostaven način, s klicem na brezplačno telefonsko številko 080 10 10, vsak delovnik med 8. in 18. uro. Rezervacijo uporabnik opravi najmanj 3 dni pred želenim prevozom.

 

Vozilo, ki sta ga zagotovili Občina Kobarid in Društvo za zdrave dojke, je bilo danes uradno predano v uporabo voznikom prostovoljcem, ki  bodo prevoze izvajali. Storitev pa bo koordiniral klicni center Prostofer.

 

Župan Občine Kobarid Marko Matajurc se je ob tej priložnosti zahvalil vsem prostovoljcem, ki so pristopili k projektu in bodo skupaj z Občino Kobarid, Društvom za zdrave dojke ter Prostoferjem, pomagali občanom in vsem, ki so na kakršenkoli način pripomogli k brezskrbnejši jeseni številnih občanov. 

 

Uradni predaji vozila je sledilo izobraževanje voznikov s predstavitvijo avtomobila. 

Oglejte si tudi