Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
1°C
JUTRI
17°C
7°C
Oceni objavo

Podžupan Marko Miklavič pospremil devetošolce generacije 2007

V sredo, 15. junija 2022 je v Kulturnem domu Simona Gregorčiča v Kobaridu potekala valeta generacije 2007. Od osnovnošolskih klopi se je poslovilo 28  devetošolcev. 

Na zaključnem dogodku so devetošolci prejeli spričevala in pohvale ter se v družbi učiteljev in staršev poslovili od šolskih klopi. Pozdravila in nagovorila jih je tudi dolgoletna ravnateljica Melita Jakelj, ki je svoj mandat zaključila v tem šolskem letu. 

V imenu Občine Kobarid je prisotne pozdravil in nagovoril podžupan Marko Miklavič. Devetošolkam in devetošolcem, njihovim staršem in učiteljem je čestital za uspešno prehojeno pot ter vsem skupaj želel vse dobro tudi v prihodnje. Posebno pozornost je podžupan namenil najboljšim učencem generacije in jim ob tej priložnosti podaril spominsko darilo občine, portret Simona Gregorčiča v okvirju.

Devetošolke in devetošolce ter vse zbrane je pozdravil in nagovoril v.d. ravnatelja Simon Skočir, razredničarka Marjeta R. Rakušček in razrednik Matjaž Sovdat pa sta podelila zaključna spričevala, pohvale in čestitke z dobrimi željami.  Kot vsako leto je bil tudi letos podeljen naziv  športnica in športnik šole, ki sta ga prejela Evita Ivančič in Aljaž Menič.

Devetaki so se od šolskih klopi poslovili v sproščenem vzdušju. Pripravili so zaključni dogodek prepleten z zgodbami in spomini vseh devetih let ter plesom in glasbo. Predali so ključ »osmošolcem« in se s himno poslovili od osnovnošolskih klopi.

Čestitke in srečno, generacija 2007!

Oglejte si tudi