Logo MojaObčina.si

Kobarid

DANES
25°C
8°C
JUTRI
23°C
10°C

Zaščitne maske razdelili tudi v Kobaridu

Danes je tudi na Občino Kobarid prispela pošiljka zaščitnih mask za enkratno uporabo. Župan Občine Kobarid Marko Matajurc in poveljnik Civilne zaščite Občine Kobarid  Aleksander Vončina sta preko 1000 mask že razdelila tistim zaposlenim, ki so dnevno v stiku z ljudmi - od trgovcev, bančnih delavcev, delavcev v proizvodnji, zaposlenim v zdravstveni dejavnosti do gasilcev, ki na terenu priskočijo ljudem na pomoč kadarkoli jih potrebujejo.

 

Župan je ob tem povedal, da občina skupaj z štabom Civilne zaščite dnevno prilagaja ukrepe, ki jih občani tudi dosledno spoštujejo. Zadovoljen je, da v občini še nimamo primera okužbe s koronavirusom, kar gre pripisati tudi odgovornemu ravnanju vseh občank in občanov, ki spoštujejo ukrepe in se držijo omejitev. "Želim si, da tako ostane tudi v prihodnje, zato ponovno pozivam vse občanke in občane, da ostanejo doma" zaključuje župan. 

 

Vsa gospodinjstva v občini Kobarid pa bodo prihodnji teden prejela pralno zaščitno masko za večkratno uporabo. Zaščitne maske bodo zašile šivilje iz občine Kobarid. 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi