Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
9°C
JUTRI
22°C
8°C
Oceni objavo

Objavljen je Javni razpis za dodelitev kreditov s subvencionirano obrestno mero za pospeševanje razvoja malega gospodarstva v občini Kobarid v letu 2020

Občina Kobarid je na spletni strani www.kobarid.si objavila Javni razpis za dodelitev kreditov s subvencionirano obrestno mero za pospeševanje razvoja malega gospodarstva v občini Kobarid v letu 2020.

 

Predmet javnega razpisa so sredstva Abanke d.d. in proračunska sredstva Občine Kobarid, namenjena dodeljevanju dolgoročnih kreditov za pospeševanje razvoja malega gospodarstva v občini Kobarid, za katere bo Občina Kobarid v letu 2020 subvencionirala obrestno mero.

 

Izpolnjene in podpisane prijavne obrazce skupaj z zahtevanimi prilogami morajo vlagatelji poslati s priporočeno pošto ali oddati osebno na naslov: Občina Kobarid, Trg svobode 2, 5222 Kobarid.

Vloge morajo biti oddane v zaprti ovojnici z oznako "NE ODPIRAJ, PRIJAVA NA JAVNI RAZPIS - Subvencioniranje obrestne mere 2020" in opremljene z naslovom pošiljatelja. Vloge morajo biti, ne glede na način vložitve, na Občino Kobarid predložene v razpisnem roku, ki začne teči z dnem objave javnega razpisa na spletni strani Občine Kobarid, in je odprt do porabe razpoložljivih proračunskih sredstev, namenjenih subvenciji obrestne mere v letu 2020, oziroma do zadnjega roka za oddajo vloge, tj. do vključno petka, 16. 10. 2020.

 

Razpisna dokumentacija obsega prijavno vlogo in obrazce je dosegljiva na spodnji povezavi:

 

http://www.kobarid.si/index.php/razpisi-gospodarstvo/1359-javni-razpis-za-dodelitev-kreditov-s-subvencionirano-obrestno-mero-za-pospesevanje-razvoja-malega-gospodarstva-v-obcini-kobarid-v-letu-2020

 

Oglejte si tudi