Logo MojaObčina.si

Kobarid

JUTRI
6°C
0°C
SRE.
2°C
1°C

»Psihološko zdravje – življenje je premiera« v izvedbi dr. Sanele Banović

3300
Organizator: Društvo Spominčica zgornjega Posočja

Društvo Spominčica zgornjega Posočja Tolmin vabi na predavanje »Psihološko zdravje – življenje je premiera« v izvedbi dr. Sanele Banović.

Vabimo vas na predavanje dr. Sanele Banović z naslovom “Psihološko zdravje – življenje je premiera”, ki bo potekalo v soboto, 4. novembra 2017 ob 11.00 uri v Kinogledališče Tolmin.

Dr. Sanela Banović je mlada zdravnica, zaposlena na gastroenterološkem oddelku ljubljanskega Kliničnega centra. Svoje delo združuje z izobraževanji na področjih psihologije in psihoterapije ter tradicionalne kitajske medicine. Zanima jo vpliv sreče in zadovoljstva v življenju na psihofizično zdravje in hormonsko ravnovesje v telesu. Z enostavno analizo možganov in izjemno energijo motivira ljudi in njihovo domišljijo, da se dotaknejo endorfinov okrog sebe. Svobodno govori o pomembnosti objemov in dotikov v vsakdanjem življenju.

Njena velika želja je, da bi ljudje ozavestili pomen stremenja k pozitivnemu načinu razmišljanja, zadovoljstva, druženja in dotikov, spolnosti in gibanja, za kar pa se je potrebno naučiti skrbno poslušati samega sebe.

Dr. Sanela Banović je zelo topla in pozitivna oseba z izjemnim smislom za humor. Njena predavanja, ki potekajo po vsej Sloveniji so zapolnjena do zadnjega sedeža, kar kaže na dejstvo, kako nujno ljudje v vsakdanjem življenju potrebujemo pozitivno besedo in optimistično razmišljanje. Predvsem pa potrebujemo veliko objemov in smeha.

Zato vas prijazno vabimo na predavanje, ki bo upam tudi v naše kraje prineslo informacijo o pomembnosti medčloveških stikov in medsebojne naklonjenosti.

Karte so že na razpolago v predprodaji od 1.10.2017 v Kinogledališču Tolmin.


Cena karte je 10,00 eur, za upokojence in študente pa 7,00 eur.

 

 

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij