Logo MojaObčina.si

Kobarid

DANES
10°C
3°C
JUTRI
8°C
6°C

Predstavitvena delavnica: AKTUALNE TEME ZA RAČUNOVODJE

4172
Organizator: GZS OZ za severno Primorsko, Nova Gorica, OOZ Tolmin, OOZ Idrija

        

         

GZS OZ za severno Primorsko Nova Gorica, OOZ Tolmin in OOZ Idrija v sodelovanju z FURS, Finančnim uradom Nova Gorica in AJPES, Izpostava Nova Gorica 

vabijo na predstavitveno delavnico o E- vročanju, najpogostejših napakah pri oddaji REK obrazcev ter o novem portalu AJPES in novostih pri oddaji letnih poročil za leto 2016,

ki bo v torek, 7. februarja 2017 ob 11.00 uri na OOZ Tolmin, Tumov drevored 15, Tolmin

Na srečanju bodo predstavniki FURS-a predstavili pomembnejša vprašanja / odgovore na temo E-vročanja (dosedanje izkušnje in opozorila) in naj pogostejših napakah pri oddaji REK obrazcev. Prav tako boste seznanjeni z novostmi na področju oddaje letnih poročil za leto 2016 (sprememba predpisov, nova aplikacija LP2016) in z novim portalom AJPES.

Z nami bodo predstavniki FU Nova Gorica, mag. Vlasta Stopar, vodja oddelka za informiranje in register in mag. Martina Erzetič, Vodja sektorja za davke ter Mara Kos Maver, vodja izpostave AJPES Nova Gorica in Meta Kovačič, višja svetovalka na področju letnih poročil in statističnih raziskovanj.

Dogodek bo priložnost, da pridobite odgovore na aktualna vprašanja v zvezi z E-vročanjem, oddajo REK obrazcev, oddajo letnih poročil za leto 2016 in zaključnih poročil za leto 2017 ter za izmenjavo strokovnih mnenj.

 

Za člane GZS OZ za severno Primorsko, OOZ Tolmin in OOZ Idrija je dogodek brezplačen. Za tiste, ki niso člani omenjenih zbornic je obvezno, da pred dogodkom vplačajo kotizacijo 15,00 EUR / osebo na TRR, odprt pri NOVA KBM d.d., IBAN SI56 0475 3000 0307 29, OOZ Tolmin, Tumov drevored 15, 5220 Tolmin.

Vašo prisotnost prijavite najpozneje do 6. 2. 2017 preko e-prijavnice na https://www.gzs.si/oz_za_severno_primorsko ali na email: ooz.tolmin@ozs.si.

Verjamemo, da je tematika zelo aktualna, zato vljudno vabljeni!

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij