Logo MojaObčina.si

Kobarid

DANES
21°C
14°C
JUTRI
23°C
14°C

Kolesarski vzpon na Kuhinjo


Vabljeni na Kolesarski vzpon na Kuhinjo, ki bo v soboto 25. maja 2019 ob 11. uri. Dirka šteje za Pokal Slovenije v vzponu za kategorije Amaterji, Ženske in Master. Na dirki lahko nastopijo vsi kolesarji, tudi brez licenc in klubov.

PRIJAVE:
Preko spletne strani http://prijavim.se ali na dan tekmovanja na startnem mestu, med 8.30 in 10:30 uro. Startnina je 15 € in se plača ob prevzemu startne številke.

Kategorije:
AMATER 15 – 29 let
MASTER A 30 – 34 let
MASTER B 35 – 39 let
MASTER C 40 – 44 let
MASTER D 45 – 49 let
MASTER E 50 – 54 let
MASTER F 55 – 59 let
MASTER G 60 – 64 let
MASTER H 65 – 69 let
MASTER I 70 let in starejši
ŽENSKE A Do 34 let
ŽENSKE B 35 – 49 let
ŽENSKE C 50 let in starejše

START: Start dirke je pri Mlekarni Planika v Kobaridu. Glavni sodnik prične z klicanjem tekmovalcev vseh kategorij v startni prostor ob 10:45. Start je ob 11:00 za vse kategorije.

PROGA: Dolžina dirke je 12,4 km in je v celoti asfaltirana. Poteka iz Kobarida (Mlekarna Planika) preko vasi Ladra,Smast(leteči štart pri zadnji stavbi v spodnjem delu vasi) , Vrsno, Krn, do parkirišča pred planino Kuhinja. Višinska razlika 800 m.
Link do Strava segmenta trase http://tiny.cc/nakuhinjo

NAGRADE:
Vsak tekmovalec prejme obrok hrane in napitek. Prvi tekmovalci v kategoriji prejmejo pokale, drugo in tretje uvrščeni pa medalje. Prvi trije najštevilčnejši klubi prejmejo pokal in praktično nagrado.

PRITOŽBE: Pisne pritožbe sprejema glavni sodnik najkasneje 15 minut po objavi rezultatov na razglasni deski ob vplačani kavciji 25 EUR, ki se vrne, če je pritožba ugodno rešena.

PODELITEV: Razglasitev rezultatov in podelitev pokalov in nagrad bo eno uro po prihodu zadnjega tekmovalca v cilj.

OSTALE DOLOČBE:
Vsak tekmovalec s spletno prijavo ali podpisom prijavnice potrdi, da tekmuje na lastno odgovornost in da se strinja z določili tega razpisa. Organizator ne odgovarja za morebitne posledice in škodo, ki bi jo tekmovalci povzročili sebi, sotekmovalcem in drugim osebam. Za udeležence, ki so mlajši od 18 let odgovarjajo starši oz. odgovorne osebe, ki s svojim podpisom prevzamejo vso odgovornost. V času tekmovanja bo cesta zaprta za ostali promet. V slučaju nujne intervencijske vožnje (policijsko, reševalno ali gasilsko vozilo), bo dirka prekinjena. Tekmuje se v skladu s pravili UCI in KZS. Tekmovanje bo ob vsakem vremenu. Startna številka se namesti spredaj na balanco. Zaščitna čelada je obvezna! Tekmovalci za Pokal Slovenije morajo ob prijavi predložiti veljavno licenco. Spust po progi nazaj v Kobarid je na lastno odgovornost in je dovoljen po prihodu zadnjega tekmovalca v cilj. Tekmovalci so dolžni opraviti doping kontrolo v kolikor bo pristojna komisija to od njih zahtevala. Organizator ima pravico razpisne pogoje spremeniti, če bodo zato obstajali objektivni razlogi.

ORGANIZATOR:
KOLESARSKI KLUB SOČA KOBARID Stresova 4a, 5222 Kobarid, www.kksoca.net, tkksoca@gmail.com, Gašper (041276842). Matevž (031645312


Všečkaj objavo

Oglejte si tudi