Logo MojaObčina.si

Kidričevo

DANES
11°C
1°C
JUTRI
16°C
9°C

zaposlitev

Podravska regija
Sreda, 08. Januar. 2020

Računovodja (m/ž) - Maribor

Dega sistemi, d.o.o.
  • zaposlitev za nedoločen čas z 3 mesečnim poskusnim obdobjem;
  • delo v dinamičnem okolju, ki spodbuja osebni in profesionalni razvoj vsakega posameznika.
Moja Zaposlitev
Podravska regija
Ponedeljek, 16. December. 2019

Projektni vodja - Inženir m/ž

Za našega naročnika, uspešno in uveljavljeno podjetje z območja podravske regije ter z dolgoletno tradicijo s področja kovinske dejavnosti, iščemo kandidata/-ko za zasedbo delovnega mesta Projektni vodja – Inženir m/ž.
Moje Delo
Podravska regija
Petek, 27. December. 2019

Koordinator naročil in odpreme v skladišču/vodja skladišča (m/ž)

Zaželena izobrazba, znanja, izkušnje: vsaj srednješolska izobrazba - smer tehnične smeri / logistika (ni pogoj), najmanj 2 leti delovnih izkušenj na enakem ali podobnem delovnem področju (prodaja, nabava, logistika tehničnih smeri), izkušnje z vodenjem in koordiniranjem ekipe v skladišču, dobro računalniško znanje, napredno znanje MS Office, pripravljenost učenja novih računalniških orodij.
Moje Delo
Podravska regija
Petek, 10. Januar. 2020

Računovodja

Zaželene so nekajletne delovne izkušnje na delovnem mestu računovodja, ter poznavanje računalniških programov MS Office (Word, Excel zahtevno).
Moje Delo
Podravska regija
Petek, 10. Januar. 2020

Samostojni računovodja

Iščemo samostojnega računovodjo (ženska ali moški) (zaradi pričakujočega odhoda dosedanjega v pokoj), zaželeno je, da je oseba iz Maribora ali okolice.
Moje Delo
Podravska regija
Sobota, 11. Januar. 2020

Vodja službe za računovodstvo (m/ž)

Če ste iz Maribora ali iz okolice, strokovnjak na področju računovodenja in imate izkušnje z vodenjem te službe v podjetju najmanj pet let in ste samoiniciativni, pripravljeni za učenje in se ne ustrašite novih izzivov in vam tovrstno delo predstavlja izziv in veselje, potem vas vabimo, da se nam pridružite.
Moje Delo
Podravska regija
Torek, 14. Januar. 2020

Vodja izmene v Mariboru

Pričakujemo: V st. izobrazbe, poznavanje dela v skladišču, vodenje in organiziranje dela v izmeni, ter nadzor nad smotrno izrabo delovnega časa delavcev v izmeni, pripravo in posredovanje navodil podrejenim osebam, upravljanje in razporejanje dokumentacije...
Moje Delo