Izberi drugo občino
Nazadnje izbrane občine

Poišči občino

Registracija
Napoved za sobota, 22.09.2018

oblačno
Danes bo oblačno, dež se bo od severa dopoldne razširil nad vso Slovenijo. Predvsem na Primorskem bodo možne posamezne nevihte. Prehodno bo zapihal severovzhodnik, ob morju pa bo še pihal jugo. Popoldne bo dež od severovzhoda počasi slabel, okoli poldneva bo na Primorskem začela pihati zmerna burja. Hladilo se bo, popoldanske temperature bodo le od 10 do 13, ob morju okoli 18 °C.
15°C | 15°C
nedelja, 21.09.2018
13°C | 29°C
ponedeljek, 23.09.2018
9°C | 25°C
torek, 24.09.2018
12°C | 17°C
sreda, 25.09.2018
2°C | 16°C
Opozorila
Sobota, 22.9.2018 ob 6h
Danes dopoldne bodo predvsem na Gorenjskem, severnem Primorskem in deloma v osrednji Sloveniji možni krajevni nalivi, zaradi katerih pričakujemo močnejši porast hudourniških vodotokov.
15°C
15°C
oblačno
Nahajaš se tukaj:Domov Razpisi

REFERENT V SPREJEMNI PISARNI - M/Ž

28.09.2017, ob 07:16
 
A A

REFERENT V SPREJEMNI PISARNI - M/Ž

Razpis zaključen: 06.10.2017, 00:00
Datum objave: 28.09.2017 00:00
Številka:
Na podlagi 58. člena Zakona o javnih uslužbencih (Uradni list RS, št. 63/07-uradno prečiščeno besedilo, 69/08 – ZTFI-A, 69/08 – ZZavar, 65/08 in 40/12 – ZUJF), Občina Kidričevo, Kopališka ulica 14, 2325 Kidričevo, objavlja javni natečaj za zasedbo prostega uradniškega delovnega mesta


REFERENT V SPREJEMNI PISARNI

Kandidati, ki se bodo prijavili na prosto delovno mesto, morajo izpolnjevati naslednje pogoje:

- končano najmanj srednjo strokovno izobrazbo ali srednjo splošno izobrazbo (V. stopnja);
- najmanj 1 leto delovnih izkušenj;
- opravljeno usposabljanje za imenovanje v naziv (če ga kandidat nima, ga lahko opravi naknadno);
- znanje uradnega jezika;
- državljanstvo Republike Slovenije;
- ne smejo biti pravnomočno obsojeni zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti, in ne smejo biti obsojeni na nepogojno kazen zapora v trajanju več kot šest mesecev;
- zoper njih ne sme biti vložena pravnomočna obtožnica zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti.

Kot delovne izkušnje se šteje delovna doba na delovnem mestu, za katero se zahteva ista stopnja izobrazbe in čas pripravništva v isti stopnji izobrazbe, ne glede na to, ali je bilo delovno razmerje sklenjeno oziroma pripravništvo opravljeno pri istem ali pri drugem delodajalcu. Za delovne izkušnje se štejejo tudi delovne izkušnje, ki jih je javni uslužbenec pridobil z opravljanjem del na delovnem mestu, za katero se zahteva za eno stopnjo nižja izobrazba, razen pripravništva v eno stopnjo nižji izobrazbi. Kot delovne izkušnje se upošteva tudi delo na enaki stopnji zahtevnosti, kot je delovno mesto, za katero oseba kandidira. Delovne izkušnje se dokazujejo z verodostojnimi listinami, iz katerih sta razvidna čas opravljanja dela in stopnja izobrazbe.

Zahtevane delovne izkušnje se skrajšajo za tretjino v primeru, da ima kandidat univerzitetno izobrazbo ali visoko strokovno izobrazbo s specializacijo oziroma magisterijem znanosti (prejšnjim) ali magistrsko izobrazbo (druga bolonjska stopnja).

Pri izbranem kandidatu se bo preverjalo, ali ima opravljeno obvezno usposabljanje za imenovanje v naziv, v nasprotnem primeru bo moral izbrani kandidat najpozneje v enem letu od sklenitve pogodbe o zaposlitvi opraviti usposabljanje, predpisano v skladu z 89. členom ZJU.

Delovno področje:
- obravnavanje strank, dajanje informacij, sprejemanje vlog;
- plačila upravnih taks;
- sprejem, razvrščanje in odprava poštnih pošiljk;
- razvrščanje in klasifikacija zadev;
- evidentiranje vhodnih in izhodnih dokumentov;
- opravljanje enostavnih upravnih nalog;
- opravljanje dejanj v zvezi z izdajanjem potrdil iz enostavnih evidenc;
- vodenje evidenc;
- izvajanje tajniških nalog;
- telefonske povezave;
- urejanje dokumentarnega in arhivskega gradiva (zavarovanje pred poškodbami, uničenjem in izgubo ter onemogočanjem uporabe gradiva);
- organiziranje in vodenje prevzema tekočih zbirk dokumentarnega gradiva;
- posredovanje dokumentov iz stalne in tekoče zbirke dokumentarnega gradiva uporabnikom in vodenje evidence sposojenega gradiva;
- izločanje dokumentarnega gradiva, ki so mu potekli roki hranjenja ter odbiranje in izročanje arhivskega gradiva;
- opravljanje drugih nalog podobne zahtevnosti.

Prijava mora vsebovati:
1. obrazec za prijavo, ki je priloga tega javnega natečaja in iz katerega mora biti razvidno:
- izpolnjevanje pogoja glede zahtevane izobrazbe (razvidna mora biti stopnja in smer izobrazbe, datum (dan, mesec, leto) zaključka izobraževanja ter ustanova, na kateri je bila izobrazba pridobljena);
- izpolnjevanje pogoja glede zahtevanih delovnih izkušenj (opis naj vsebuje navedbo delodajalca, skupen čas trajanja dela, kandidat naj navede datum (dan, mesec, leto) sklenitve in datum (dan, mesec, leto) prekinitve delovnega razmerja pri posameznemu delodajalcu, ter kratko opiše delo (z navedbo stopnje zahtevnosti del in nalog), ki ga je opravljal pri tem delodajalcu);
- izpolnjevanje pogoja o opravljenem usposabljanju za imenovanje v naziv (če ga je kandidat opravil);
2. izjavo kandidata, da:
- je državljan Republike Slovenije,
- ni bil pravnomočno obsojen zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti, in da ni bil obsojen na nepogojno kazen zapora v trajanju več kot šest mesecev,
- zoper njega ni bila vložena pravnomočna obtožnica zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti;
3. izjavo, da za namen tega natečajnega postopka dovoljuje Občini Kidričevo pridobitev podatkov iz prejšnje točke iz uradne evidence.

V primeru, da kandidat z vpogledom v uradne evidence ne soglaša, bo moral sam predložiti ustrezna dokazila.

Zaželeno je, da obrazec za prijavo vsebuje tudi kratek življenjepis ter da kandidat v njem poleg formalne izobrazbe navede tudi druga znanja in veščine, ki jih je pridobil.

V skladu z 21. členom Uredbe o postopku za zasedbo delovnega mesta v organih državne uprave in v pravosodnih organih (Uradni list RS, št. 139/06 in 104/10) se v izbirni postopek ne uvrsti kandidat, ki ne izpolnjuje natečajnih pogojev.

Izbrani kandidat bo delo na delovnem mestu referent v sprejemni pisarni opravljal v nazivu referent III, z možnostjo napredovanja v višja naziva referent II in referent I. Z izbranim kandidatom bo sklenjeno delovno razmerje za nedoločen čas s polnim delovnim časom in poskusnim delom v trajanju 6 mesecev. Poskusno delo se lahko podaljša v primeru začasne odsotnosti z dela.
Izbrani kandidat bo delo opravljal v prostorih Občine Kidričevo, Kopališka ulica 14, 2325 Kidričevo.

Kandidat vloži prijavo v pisni obliki (na priloženem obrazcu), ki jo pošlje v zaprti ovojnici z označbo: »za javni natečaj referent v sprejemni pisarni«, na naslov: Občina Kidričevo, Kopališka ulica 14, 2325 Kidričevo, in sicer v roku 8 dni po objavi na spletni strani Občine Kidričevo ter na Zavodu RS za zaposlovanje. Za pisno obliko prijave se šteje tudi elektronska oblika, poslana na elektronski naslov: obcina@kidricevo.si, pri čemer veljavnost prijave ni pogojena z elektronskim podpisom.

Kandidati bodo o izbiri pisno obveščeni v roku 90 dni. Obvestilo o končanem izbirnem postopku bo objavljeno na spletnih straneh Občine Kidričevo, http://www.kidricevo.si/.

Informacije o izvedbi javnega natečaja daje Damjan Napast, dir. občinske uprave na tel. številki: 02/799 06 11.

V besedilu javnega natečaja uporabljeni izrazi, zapisani v moški spolni slovnični obliki, so uporabljeni kot nevtralni za ženske in moške.


Številka: 110-2/2017
Datum: 25.9.2017


Občina KidričevoPovezava: https://www.ess.gov.si/iskalci_zaposlitve/prosta_delovna_mesta/posamezno?IDEPD=2254436
Priloge:
MS Office Word 2003
1.1_prijavniobrazec_referent.doc
2204_1.1_prijavniobrazec_referent.doc (736,5 KB)
MS Office Word 2003
1.0_javninatecaj_referent.doc
2204_1.0_javninatecaj_referent.doc (150,5 KB)

Prenesi vse
Deli z ostalimi:
Komentiraj razpis

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!
Komentarji 0 komentarjev
Za ta dogodek še ni dodanih komentarjev. Bodi prvi!