Logo MojaObčina.si
JUTRI
20°C
7°C
SOB.
24°C
8°C

RAZPIS ZA NAJEM DVORAN 2020/2021

Datum objave: 21. 07. 2020
Številka razpisa:

Interesente za najem dvoran v Občini Kidričevo ( Lovrenc, Cirkovce, Športna dvorana Kidričevo) obveščamo, da zbiramo prijave za novo sezono 2020/2021.

RAZPIS
ZA NAJEM DVORAN LOVRENC NA DRAVSKEM POLJU, CIRKOVCE in KIDRIČEVO


1. V dvoranah Lovrenc na Dravskem polju, Cirkovce in Kidričevo je možna športna vadba, uradne tekme ter rekreacija za športna društva, skupine in druge interesente od ponedeljka do petka med 16 in 22 uro. termin vadbe traja 90 minut.
2. Športna dvorana Kidričevo obsega veliko dvorano, malo plesno dvorano in strelišče. Velika dvorana se lahko najame v celoti, 2/3 dvorane ali 1/3 dvorane. Dvorano v Cirkovcah je možno najeti v celoti ali samo polovico.
3. V dvoranah Lovrenc na Dravskem polju, Cirkovce in Kidričevo je možno izvajati sledeče športne aktivnosti: dvoranski nogomet, košarka, odbojka, namizni tenis, badminton, ples, aerobika in različne druge splošne vadbe.
4. V dvorani Kidričevo je na razpolago tudi plezalna stena in strelišče.
5. Na razpisu za najem dvoran lahko sodelujejo društva, pravne in fizične osebe.
6. V ceno najemna dvorane je vključeno tudi koriščenje garderob, sanitarij, tušev in parkirišča pred dvorano.
 

7. Zainteresirana društva, skupine ali posamezniki morajo vloge za najem dvoran za sezono 2010/2021 posredovati v elektronski obliki preko naslova: http://vloge.termini.kidricevo.si najkasneje do 20.8.2020. Več informacij o elektronski oddaji vlog se nahaja na naslovu: http://www.kidricevo.si/za obcane/najem-dvoran/.


8. Na osnovi posredovanih vlog bo Občina Kidričevo pripravila predlog koriščenja dvoran. Urniki koriščenja terminov v navedenih objektih bodo v začetku septembra 2020 objavljeni na spletni strani Občine Kidričevo.


9. V osmih dneh po prejemu pogodbe morajo uporabniki podpisani izvod pogodbe vrniti upravljalcu športnega objekta. Če podpisana pogodba s strani uporabnika ni vrnjena v osmih dneh se smatra, da je uporabnih odstopil od pogodbe.


10. Termini bodo prednostno podeljeni plačnikom v preteklih letih.

                                                                                                                            Občina Kidričevo

Všečkaj objavo