Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
0°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

Sprejem pri županu za Lejo in Evo

Župan Anton Leskovar je nedavno sprejel Lejo Gorjup in Evo Mlaker Sambolec, mladi twirling tekmovalki iz OŠ Cirkovce, ki sta se v mesecu februarju vrnili iz Združenih držav Amerike.

 

Mladenki, članici Twirling kluba Sašo iz Slovenske Bistrice, sta se med 14. in 17. februarjem v Orlandu na Floridi udeležili enega izmed največjih tekmovanj v twirlingu Twirlmania, ki je poznano vsem twirlerjem po svetu. Z njima sta se tekmovanja udeležili še dve tekmovalki, vse pa pod strokovnim vodstvom trenerja Saša Koprivnika. Tekmovale so v različnih kategorijah in disciplinah (posamezni nastopi, nastopi v paru ali skupini – teamu) in bile prve predstavnice naše države na takem tekmovanju.

 

Leja in Eva sta ponosno in več kot odlično zastopali slovenske barve. Eva je dosegla dve prvi mesti, dve drugi mesti ter eno tretje mesto, Leja pa tri prva mesta, drugo mesto ter tretje mesto. Samo tekmovanje je za punci predstavljalo neprecenljivo in neponovljivo življenjsko izkušnjo, ki pa so jo omogočili številni donatorji, med njimi tudi Občina Kidričevo.

Oglejte si tudi