Logo MojaObčina.si

Kidričevo

JUTRI
31°C
13°C
PON.
32°C
15°C
Deli
2356

Obisk Namiznoteniškega kluba Cirkovce v Crikvenici

Člani Namiznoteniškega kluba Cirkovce (NTK Cirkovce) Gregor Gregorc, Darko Hergan, Denis Hergan, Urban Ovčar, Benjamin Šinkovec, Tomaž Strelec, Jaša Lozinšek, David Štern, Nejc Slomšek, Matej Slomšek, Ina Unger, Iva Unger, Katja Krajnc, Saša Gregorc in Monika Gradišnik  smo konec julija 2019 obiskali prijateljski namiznoteniški klub STK Crikvenica in se udeležili tradicionalnega »41. Turnirja plaža«, ki je zaradi slabega vremena, namesto na mestni plaži, potekal v Športni dvorani v Crikvenici.

Namiznoteniškega tekmovanja se je v treh starostnih kategorijah udeležilo skupaj več kot 50 ljubiteljev namiznega tenisa. Vsi igralci NTK Cirkovce so prikazali odlično in zavzeto igro, najuspešnejši sta bili Ina Unger (3. mesto) in Katja Krajnc (4. mesto).

Člani NTK Cirkovce smo se ves čas 3 dnevnega obiska v Crikvenici športno udejstvovali na plaži in v športni dvorani, večere pa z namenom krepitve prijateljskih vezi preživeli s predstavniki STK Crikvenica.

Za pomoč pri organizaciji in izvedbi športno preživetega obiska namiznoteniških prijateljev iz Crikvenice se zahvaljujemo Občini Kidričevo.

(STK) Crikvenica, vidimo se ob naslednji priložnosti!

                                                                                                                          NTK Cirkovce

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi