Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
6°C
JUTRI
24°C
8°C
Oceni objavo

Nov uspeh za Twirling klub Sašo

V soboto, 8. 6. 2019, je v Slovenski Bistrici potekal mednarodni turnir v twirlingu, imenovan Slovenia Open 2019, na katerem so se pomerili tekmovalci in tekmovalke iz Slovenije in Hrvaške.

Tekmovanje je bilo organizirano pod okriljem domačega Twirling kluba Sašo. Hkrati je bil to turnir z največ nastopajočimi doslej, saj je bilo moč videti več kot 210 tekmovalnih nastopov. Twirling klub Sašo pa je na tekmovanju dosegel doslej največji uspeh na takšnih turnirjih, saj je v svojo vitrino pospravil veliko novih odličij, in sicer 19 zlatih, 5 srebrnih ter 3 bronasta, poleg tega pa je dosegel še dve 4. mesti, 5. mesto, dve 6. mesti, 9. mesto, 10. mesto, 12. in 14. mesto.


Klub so zastopali: Nika Felicijan, Nika Fajs, Asja Lamberger Al Khatib, Sanja Kmetec, Eva Mlaker Sambolec, Maja Tič, Mendi Pivec, Ajda Motaln Godec, Iva Justinek, Alja Marič, Tea Špoljar, Evelina Škornik, Martina Brdnik, Julija Žitnik, Leja Gorjup, Aneja Juhart, Mia Škornik, Kei Koren, Mima Hren, Larissa Repnik, Neli Žunko, Fiona Kamenik, Loni Skrbinšek, Gaja Muršec, Jakob Brdnik, Melani Gril, Viktorija Medved, Alina Ahmedovič, Amadeja Gobec, Ela Unuk, Iza Kmetec in Hana Korže. Čestitke vsem tekmovalcem za izjemne dosežke!

Oglejte si tudi