Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
4°C
JUTRI
13°C
2°C
Oceni objavo

Namiznoteniški turnir ob prazniku Občine Kidričevo

Ob prazniku Občine Kidričevo smo člani Namiznoteniškega kluba Cirkovce v petek, 21. 6. 2019, v telovadnici Osnovne šole Cirkovce organizirali tekmovanje v namiznem tenisu, ki se ga je udeležilo 39 igralcev.
Tekmovanje je potekalo v dveh starostnih kategorijah: osnovnošolci in rekreativni igralci. Med osnovnošolci je 1. mesto osvojila Zoja Žolek, 2. mesto Gašper Haložan in 3.–4. mesto Lana Erhatič ter Aljaž Ferenčič. Najuspešnejša v kategoriji rekreativni igralci je bila Ina Unger, ki je brez izgubljenega dvoboja osvojila končno 1. mesto. 2. mesto je osvojil Drago Klep, 3.–4. mesto pa sta si delila Silvo Slaček in Robert Krnjak. Tekmovanje je potekalo v sproščenem, pa vendar tekmovalnem vzdušju. Vsi udeleženci so prikazali zavzeto igro, najboljši v obeh starostnih kategorijah pa so bili nagrajeni s pokali. Po koncu tekmovanja je sledila pogostitev vseh udeležencev tekmovanja s prijetnim druženjem pozno v noč.


Namiznoteniški klub Cirkovce se za pomoč pri izvedbi tekmovanja zahvaljuje Občini Kidričevo in vsem svojim članom. Z rednim delovanjem in organizacijo namiznoteniških tekmovanj si bomo člani Namiznoteniškega kluba Cirkovce tudi v bodoče prizadevali za večjo prepoznavnost namiznega tenisa v Občini Kidričevo, v širšem lokalnem okolju in na državni ravni.    


Urban Ovčar,

Namiznoteniški klub Cirkovce

Oglejte si tudi