Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
0°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

Otroci iz vrtca Kidričevo obiskali gospoda župana

V skupini Veverice že nekaj časa spoznavamo naš kraj Kidričevo, v katerem je naš vrtec. Obiskali smo pomembne stavbe in znamenitosti. Ob zaključku spoznavanja in raziskovanja naše občine Kidričevo smo sklenili, da obiščemo gospoda župana.

Župan, gospod Anton Leskovar, nas je sprejel v sejni sobi, ki je bila nekaj posebnega, saj so se otroci posedli za veliko mizo in preizkusili ali se na županovem stolu in stolih občinskega sveta sedi drugače kot na stolih v igralnici. Prijazno smo klepetali z njim. Otroci so župana povprašali o njegovem delu, povedali kako se imajo v vrtcu in kaj dobrega naredijo, da nam je vsem lepo v našem kraju. Povprašali so ga, kdo vse mu pomaga pri delu in koliko je zaposlenih na občini. Ogledali smo si njegovo pisarno ter druge prostore, katere nam je razkazala prijazna občinska uslužbenka.

Izkoristili smo priložnost in se skupaj z njim tudi fotografirali. Pogostil nas je z bonboni, česar smo bili zelo veseli. Zahvalili smo se za sprejem, se poslovili in se zadovoljni vrnili v vrtec.

 

 Suzana Žnider, Anita Medved

Oglejte si tudi