Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
4°C
JUTRI
16°C
0°C
Oceni objavo

MOJA NAGRADA

PIŠEM ZA PRIJATELJA

Pred nekaj tedni sem izvedela, da sem postala ena izmed  šestih zmagovalk natečaja Pišem za prijatelja. Danes, 9. 6. 2022, mi je mentorica gospa Sonja Lenarčič sporočila, da sta našo šolo obiskali gospe, ki sta del organizacije natečaja. Predali sta mi  nagrado, diplomo ter tudi nekaj spodbudnih besed za nadaljnje ustvarjanje.

Za natečaj je verjetno kar nekaj od vas že slišalo; sodelovati je bilo možno na likovnem ali literarnem področju. Jaz sem sodelovala na literarnem in s tem bo moja pesem krasila platnice zvezkov. Najboljša stvar pa je, da bo denar, ki se bo nabral ob kupljenih zvezkih, darovan v dobrodelne namene. Zvezki se bodo prodajali v trgovinah Office & More ter Bags & More, ki imajo po celotni Sloveniji kar 63 prodajaln. Njihova ekipa je naši šoli prispevala 100 € za šolski sklad in svojim sošolcem sem podarila bone za brezplačen nakup zvezka.

Zelo sem vesela in ponosna, da sem lahko izkusila takšno izkušnjo in s tem pomagala v dobrodelne namene. Lepo se zahvaljujem vsem organizatorjem natečaja in trgovinam Office & More ter Bags & More za njihovo prijaznost.

Mia Domajnko, 9. a

Oglejte si tudi