Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
6°C
JUTRI
24°C
8°C
Oceni objavo

Promocija prireditev in dogodkov v destinaciji Visit Ravno polje

Zadeva:   Promocija prireditev in dogodkov v destinaciji Visit Ravno polje

 

Destinacija Visit Ravno polje, v kateri se povezujejo občine Kidričevo, Starše, Miklavž na Dravskem polju, Hajdina in Rače-Fram, poziva vsa društva iz omenjenih občin, ki organizirajo kakšne prireditve ali dogodke.

Informiranje o dogodkih je zelo pomembno, saj prireditve v turistični destinaciji predstavljajo dodano vrednost za obiskovalca. Želimo si, da bi informacije bile ažurne, pregledne, vidne in dostopne, zato vas vljudno prosimo za vaše sodelovanje.

Prosimo, da  na elektronski naslov:  info@visitravnopolje.si ali na MSN Visit Ravno polje, pravočasno obvestite o dogodku/prireditvi.

 Za objavo ali ustvarjeni dogodek potrebujemo nekaj ključnih informacij o dogodku - datum, vsebina oziroma opis dogodka, lokacija, ciljna skupina (v kolikor je določena), vstopnina (v kolikor je potrebna), začetek in čas trajanja in druge potrebne informacije. Zelo zaželene so fotografije.

Društva s tem pridobite brezplačno promocijo o dogodku, reklamo na spletni strani in objavo na socialnih omrežjih Visit Ravno polje. Po želji, lahko Visit Ravno polje dodate tudi kot sogostitelja, da bo objava vidna na naših profilih in bo doseg objave večji.

 

Poskrbimo za skupno promocijo destinacije Ravno polje.

 

Bodimo z roko v roki in vse dobro.

 

 

Breznik Sonja

Koordinator destinacije Visit Ravno polje

GSM: 041 660 289

E mail: info@visitravnopolje.si

www.visitravnopolje.si

FB VisitRavnopolje

 

 

Oglejte si tudi