Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
6°C
JUTRI
24°C
8°C
Oceni objavo

Objava izhodišč za pripravo Občinskega podrobnega prostorskega načrta za enote urejanja prostora ST25, CI53 in CI10-del (črpanje gramoza – zahodni del

Občina Kidričevo v skladu z ZUreP-2 (Uradni list RS št. 61/17), objavlja izhodišča za pripravo Občinskega podrobnega prostorskega načrta za enote urejanja prostora ST25, CI53 in CI10-del (črpanje gramoza – zahodni del), za namen izkoriščanja območja za pridobivanje mineralnih surovin za potrebe širitve gramoznice Pleterje.

 

S tem želimo zagotoviti sodelovanje zainteresirane javnosti v obliki zbiranja predlogov in pripomb. V tej začetni fazi želimo dobiti čim več informacij o dejanskih potrebah v prostoru in zbrati različne predloge.

Vljudno prosimo, da v roku 10 dni podate Vaše predloge in pripombe, ki bodo služili kot podlaga za pripravo Osnutka, ko se bodo usklajevali različni interesi in bo izveden tudi javni posvet.

 

                                                                                     Direktor Občinske uprave Občine Kidričevo,

      Damjan Napast

 

 

 

 

 

 

 

 

Priloga: Izhodišča za pripravo Občinskega podrobnega prostorskega načrta za enote urejanja prostora ST25, CI53 in CI10-del (črpanje gramoza – zahodni del), št. 367/21, november 2021

 

Oglejte si tudi