Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
1°C
JUTRI
13°C
4°C
Oceni objavo

Objava izhodišč za pripravo sprememb in dopolnitev OPPN za območja urejanja P15-P1/1 Gramoznica Pleterje - širitev

Občina Kidričevo v skladu z ZUreP-2 (Uradni list RS št. 61/17), objavlja izhodišča za pripravo sprememb in dopolnitev OPPN za območja urejanja P15-P1/1 Gramoznica Pleterje – širitev, ki se nanašajo na sanacijo pa zaključenem izkoriščanju zemljišča za postavitev kolesarskega poligona ''PUMP TRACK''.

S tem želimo zagotoviti sodelovanje zainteresirane javnosti v obliki zbiranja predlogov in pripomb. V tej začetni fazi želimo dobiti čim več informacij o dejanskih potrebah v prostoru in zbrati različne predloge za njegovo izboljšavo, ki se nanašajo na spremembo veljavnega Odloka o OPPN za območja urejanja P15-P1/1 Gramoznica Pleterje - širitev(Uradno glasilo slovenskih občin, št. 28/2010).

Vljudno prosimo, da v roku 10 dni podate Vaše predloge in pripombe, ki bodo služili kot podlaga za pripravo Osnutka, ko se bodo usklajevali različni interesi in bo izveden tudi javni posvet.

                                                                                     Direktor Občinske uprave Občine Kidričevo,

      Damjan Napast

Priloga: Izhodišča za pripravo sprememb in dopolnitev OPPN za del območja P16 - S4 Njiverce I (sever), št. projekta  3500-8/2021, april 2021

Oglejte si tudi