Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
6°C
JUTRI
24°C
8°C
Oceni objavo

Ustanovitev novega športnega društva – ŠD Lovrenc na Dravskem polju

Kljub številnim prizadevanjem že obstoječega športnega društva v Lovrencu in uspešnemu vodenju aktivnosti je zaradi velikega izpada članov športni duh v naselju zamrl. Ker se vaščani Lovrenca zavedamo pomembnosti telesne aktivnosti za ohranjanje zdravja in dobrega počutja, smo se v marcu odločili, da ustanovimo novo športno društvo – ŠD Lovrenc na Dravskem polju.

Novo vodstvo si bo s svojim delovanjem prizadevalo, da bo športno društvo bolj aktivno kot doslej, da se bodo ponovno začele odvijati športne aktivnosti in druženja, poleg tega pa bo skrbelo tudi za urejanje in vzdrževanje športnega parka, objekta in njegove okolice.

V prihajajočih mesecih bomo organizirali naslednje dogodke:

  • ­          nočni turnir v malem nogometu v sklopu občinskega praznika (23. 6. 2023),
  • ­          4. tradicionalna Lovrenška golažijada (predviden datum 26. 8. 2023),
  • ­          trgatev trte v Lovrencu v jesenskih mesecih.

Poleti bomo za vse občane organizirali rekreacijo iz različnih športov, ki bodo prilagojeni interesom naših članov. Prav tako si prizadevamo, da bomo še letos ponovno obudili nogometno šolo za mlade.

V imenu novega vodstva Športnega društva Lovrenc vas vabimo, da se nam pridružite in postanete del naše športne skupnosti. Verjamemo, da lahko skupaj ustvarimo novo poglavje ter ponudimo članom pestro in aktivno športno izkušnjo v Lovrencu.

Če želite prispevati k razvoju športnega društva, se lahko včlanite na kontaktih:

Domen Drevenšek, predsednik ŠD Lovrenc (070 525 782),

Žan Hertiš, tajnik ŠD Lovrenc (031 208 585).

Oglejte si tudi