Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
4°C
JUTRI
13°C
2°C
Oceni objavo

Pozdrav jeseni v Staršah

Na povabilo TD Starše smo se člani sekcije za kuhanje golaža iz KD Lovrenc na Dr. polju v soboto, 11. septembra 2021, v Staršah udeležili prireditve Pozdrav jeseni.

Na prireditvi je bilo na šestindvajsetih stojnicah predstavljeno delo različnih domačih in gostujočih društev ter lokalnih ponudnikov. Videli smo lahko veliko raznolikih zanimivosti. Domačini so obirali grozdje potomke stare vinske trte, društvo oldtimerjev je prikazalo svoje starodobnike, predstavili so se domači ter gostujoči glasbeniki. Hkrati se je kuhalo, peklo in pripravljalo ter seveda tudi pokušalo najrazličnejše kulinarične dobrote. Prireditve se je udeležilo veliko obiskovalcev in stkala so se prenekatera nova poznanstva. Mi smo na prireditvi kuhali golaž, v ponudbi pa smo imeli tudi slastno pecivo, ki smo ga spekle članice, in pa zaseko ter suhomesnate izdelke, ki jih naša člana pripravljata sama.

Ob tej priložnosti se zahvaljujemo gostiteljem za povabilo k udeležbi, obenem pa jim čestitamo za odlično organizirano prireditev. Verjamem, da se bomo s člani TD Starše še srečevali in si izmenjevali izkušnje. Do takrat pa jim kličemo: »Bodite dobro, bodite zdravi ter nasvidenje.«

Metka Kouter, predsednica KD Lovrenc na Dr. polju

Oglejte si tudi