Logo MojaObčina.si

Kidričevo

JUTRI
7°C
-2°C
SRE.
5°C
-4°C
2498

Vabilo k oddaji prispevkov za glasilo Ravno polje -rok 18.6.2020

Obveščamo vas, da bo v mesecu juliju izšla naslednja številka glasila Ravno polje. Rok za oddajo prispevkov je objavljen v zadnji številki glasila. Prispevke je možno oddati najkasneje do 18.6.2020. 

 

S svojimi prispevki (besedili in fotografijami) lahko sooblikujete vsebino občinskega glasila, predstavite svoje, društvene ali druge aktivnosti, izrazite svoje mnenje, itd.  Tudi tokrat bo oddaja prispevkov potekala preko portala MojaObčina.si.  

 

Glasilo Ravno polje se ureja preko platforme www.mojaobcina.si/kidricevo, zato vljudno naprošamo, da prispevke oddate v sistem in jih ne pošiljate po elektronski pošti.  

 

Prosim, da vaši prispevki ne presegajo skupne dolžine 2500 znakov, kar bo omogočilo objavo več prispevkov in tudi več pripadajočih fotografij. Ta okvirna omejitev se predlaga predvsem za prispevke vezane na opis dogodkov, prireditev, pisma bralcev, prispevkov političnih strank... Izjeme so seveda prispevki s strokovno vsebino in morebitne druge tematike, katerih obseg lahko sproti dogovorimo.

Prav tako prosim za posredovanje morebitnih dogodkov, ki se bodo odvijali do izida naslednje številke glasila.

Hvala za vaš trud, ki ga vložite v pripravo prispevkov ter lep pozdrav do naslednje izdaje našega skupnega glasila.

 

Lep pozdrav!

       Mojca Muršec

                                                                                        Odgovorna urednica

 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi