Logo MojaObčina.si
JUTRI
14°C
1°C
ČET.
13°C
4°C
Oceni objavo

Vprašalnik o stanju v prometu v občini Kidričevo

Občina Kidričevo je skupaj z zunanjim izvajalcem Fakulteto za logistiko Univerze v Mariboru pristopila k pripravi Celostne prometne strategije. Gre za strateški dokument, ki bo začrtal smernice razvoja prometa in mobilnosti v občini za naslednjih nekaj let. Cilj dokumenta je trajnostni razvoj mobilnosti, večja kakovost bivanja, večja varnost, zmanjšanje negativnih vplivov prometa na okolje in učinkovitejši prometni sistem. Celostna prometna strategije, ki jo bo potrjeval občinski svet, je tudi osnova za pridobivanje prihodnjih finančnih sredstev iz področja mobilnosti in prometa.

 

Pri oblikovanju strategije je močno prisotno sodelovanje javnosti v vseh fazah izdelave, smo pa v začetni fazi. V namen čim kakovostnejše analize stanja v prometu, vas sedaj prosimo za vaše mnenje o stanju v prometu v občini Kidričevo. 

 

Prosimo, če lahko izpolnite priložen vprašalnik in ga pošljete po pošti na naslov občine Kidričevo: Občina Kidričevo, Kopališka ulica 14, 2325 Kidričevo. Lahko ga tudi skenirane in pošljete po spletni pošti na naslov: obcina@kidricevo.si ali uros.kramar@um.si . Lahko pa rešite tudi elektronsko verzijo na naslovu: https://cpskidricevo.questionpro.com/

 

 

Za vašo pomoč pri pripravi pomembnega dokumenta se vam iskreno zahvaljujemo.

 

Anketa je anonimna, odgovori pa bodo uporabljeni izključno v statistične namene priprave Celostne prometne strategije!

Oglejte si tudi