Logo MojaObčina.si
JUTRI
13°C
2°C
PON.
11°C
0°C
Oceni objavo

Celostna prometna študija - zadnja anketa za nabor konkretnih ukrepov

Občina Kidričevo pripravlja strateški dokument, imenovan Celostna prometna strategija (CPS) Občine Kidričevo. V sklopu priprave ste bili občani že večkrat vabljeni k sodelovanju, saj je vaše mnenje ključnega pomena za strategijo, ki bo pripomogla k oblikovanju prometnega sistema po meri občanov. Občina Kidričevo je z do sedaj izvedenimi aktivnostmi (podrobna analiza stanja, ogled terena, posvetovanja s pomembnejšimi deležniki in ankete med občani, ki so bile izvedene prek občinskega glasila in spleta) oblikovala osnutek strateških ciljev in prioritet prihodnjega razvoja mobilnostnega oz. prometnega sistema v Občini Kidričevo. V naslednjih fazah se pripravlja še oblikovanje konkretnih ukrepov, ki bodo osrednji sestavni del akcijskega načrta za uresničitev prioritet CPS. 

 

Zaradi trenutnih epidemioloških razmer se aktivnosti v zvezi z vključevanjem občanov v snovanje strategije izvajajo prek spletnih orodij, zato vas prosimo za nekaj minut vašega časa za izpolnitev vprašalnika, v katerem vas bomo povprašali po vaših predlogih za KONKRETNE UKREPE, ki jih mora vsebovati celostna prometna strategija Občine Kidričevo.

 

Vaša mnenja in predlogi bodo uporabljeni kot osnova za postavljanje akcijskega načrta strategije v sodelovanju s ključnimi deležniki in predstavniki Občine. Akcijski načrt bo podlaga za ukrepanje in izvedbo aktivnosti na področju mobilnosti ter podlaga za načrtovanje in pridobivanje finančnih sredstev za uresničitev postavljenih ciljev prometnega razvoja Občine.

 

Za vaše sodelovanje pri oblikovanju trajnostnega mobilnostnega sistema Občine Kidričevo po meri občanov se vam iskreno zahvaljujemo.

 

Povezava do ankete: https://www.questionpro.com/t/AD3MoZjbNT

Oglejte si tudi