Logo MojaObčina.si

Kidričevo

DANES
4°C
-6°C
JUTRI
9°C
-2°C
Deli

Obnova gasilskega doma PGD Starošince

Po letih odlašanja smo se v začetku letošnjega maja lotili zadanega načrta glede obnove gasilskega doma v Starošincah. V prvi fazi smo se osredotočili predvsem na menjavo električne napeljave. Menjava celotne elektroinštalacije gasilskega doma je za naše majhno društvo velik strošek in ravno finančni vidik prenove je bil poglavitni razlog, da se je začetek obnove zavlekel v letošnje leto.

Zamenjali smo okna v garažah, toaletah in bivši kurilnici, ki smo jo spremenili v manjše skladišče ter pralnico posode. Prav tako smo na novo uredili vso razsvetljavo in zamenjali vse električne vodnike. Predsednik je priskrbel donatorja, ki nam je ob odrski razsvetljavi priskrbel še veliko drugega prepotrebnega materiala. Da je bila prenova popolna, smo prebelili vse stene, v novi pralnici položili ploščice in tako našemu gasilskemu domu povrnili mladostnejši videz. V prihodnje želimo v celoti preurediti še kuhinjo, kar bo prav tako velik finančni izdatek.

Zahvaliti se moramo našim članom, ki so žrtvovali veliko svojega prostega časa in se potrudili, da je bilo delo opravljeno in obnova končana v predvidenem času. S skupnimi močmi bomo delovali tudi v prihodnje in zadane naloge opravili po najboljših močeh. Kot do sedaj bomo tudi v bodoče sodelovali pri organizaciji različnih prireditev ter z zanosom pristopili k povezovanju z ostalimi gasilskimi društvi za različne namene.

Z gasilskim pozdravom NA POMOČ!


Emanuel Gojkovič,
tajnik PGD Starošince

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!