Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
6°C
SOB.
24°C
9°C
Oceni objavo

Uspešno izpeljali prvi dan dejavnosti na daljavo – tehniški dan

V torek, 7. 4. 2020, smo izvedli tehniški dan na daljavo, v katerega so bili vključeni učenci od prvega do devetega razreda OŠ Kidričevo s Podružnico OŠ Lovrenc na Dravskem polju.
V domačem okolju so učenci razredne stopnje ustvarjali izdelke na temo pomlad, zraven pa prepevali pomladne pesmice. Učenci predmetne stopnje so postali okoljski detektivi, ki so imeli za nalogo ozaveščanje članov gospodinjstva glede skrbi za okolje in ločevanja odpadkov ter pripravo različnih izdelkov iz odpadnega materiala. Rdeča nit tehniškega dneva je bila izdelava metuljev prijateljstva, ki bodo prilepljeni na okna učencev simbolično nagovarjali prijatelje in mimoidoče, jim zaželeli vse dobro ter jim sporočali, da so v teh posebnih časih tudi naši učenci dobro. 

 

Z metulji in s pismi, ki so jih učenci napisali na kulturnem dnevu, bomo razveselili tudi v teh časih najbolj ranljivo skupino, starostnike iz Doma upokojencev Kidričevo, ter jim zaželeli veliko zdravja. Na tehniškem dnevu na daljavo je bilo pripravljenih veliko lepih izdelkov, ki si jih lahko ogledate v fotogaleriji OŠ Kidričevo. Učenci so kljub omejenemu likovnemu materialu pokazali veliko mero ustvarjalnosti in kreativnosti. Njim in njihovim družinam želimo vse dobro, naj ostanejo zdravi in naj jim nikoli ne zmanjka motivacije za šolsko delo. Pogumno naprej!

 

                                                                                                                                                         

Učiteljice 

Oglejte si tudi