Logo MojaObčina.si

Kidričevo

DANES
14°C
5°C
JUTRI
13°C
3°C
Deli
1381

Slovenska noč na Pašmanu

Na povabilo prebivalcev Pašmana smo folkloristi Folklorne skupine Vinko Korže in glasbeniki Pepi Krulet  odpravili na gostovanje. Sodelovali smo na prireditvi Slovenska noč, ki je potekala 24. julija v kraju Pašman, na istoimenskem otoku Pašman.

S kulturnim programom, slovensko ljudsko in narodno glasbo, predstavitvijo oblačilne kulture in smo skrbeli za animacijo in veselje občinstva. Nato pa je zabavo pozno v noč nadaljevala Tanja Žagar.
Dogodek poteka tradicionalno že več kot desetletje in je množično obiskan. Majhen Pašman je proti večeru preplavila množica zabave željnih domačinov in turistov iz vsega otoka. Mnogi so se prav za ta dogodek pripeljali iz celine z trajektom in tudi z gliserji. Prišlo je tudi veliko Cirkovčanov, ki so dopustovali bližnji okolici in so slišali za naš nastop. Bili smo jih zelo veseli in ponosni da so prišli na naš nastop.

Naslednji dan smo nastopil še na celini v okolici Zadra v kraju Sv. Peter, kjer smo z glasbo in animacijami popestrili turistično ponudbo.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi