Logo MojaObčina.si

Kidričevo

DANES
32°C
17°C
JUTRI
30°C
17°C
6445

Slovenska noč na Pašmanu

Na povabilo prebivalcev Pašmana smo se folklorniki Folklorne skupine Vinko Korže in glasbeniki Pepi Krulet odpravili na gostovanje. Sodelovali smo na prireditvi Slovenska noč, ki je potekala 24. julija v kraju Pašman, na istoimenskem otoku Pašman.

S kulturnim programom, slovensko ljudsko in narodno glasbo ter predstavitvijo oblačilne kulture smo skrbeli za animacijo in veselje občinstva, nato pa je zabavo pozno v noč nadaljevala Tanja Žagar.

 

Dogodek poteka tradicionalno že več kot desetletje in je množično obiskan. Majhen Pašman je proti večeru preplavila množica zabave željnih domačinov in turistov s celega otoka. Mnogi so se prav za ta dogodek pripeljali s celine s trajektom in tudi z gliserji. Prišlo je tudi veliko Cirkovčanov, ki so dopustovali v bližnji okolici in so slišali za naš nastop. Bili smo jih zelo veseli in ponosni, da so prišli na naš nastop.

 

Naslednji dan smo nastopili še na celini v okolici Zadra, v kraju Sv. Peter, kjer smo z glasbo in animacijami popestrili turistično ponudbo.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi