Logo MojaObčina.si

Kidričevo

DANES
31°C
17°C
JUTRI
30°C
16°C
ŠALAMUN ZLATKO S.P. - AVTOPREVOZNIŠTVO IN OKREPČEVALNICA ATILA
Deli

ŠALAMUN ZLATKO S.P. - AVTOPREVOZNIŠTVO IN OKREPČEVALNICA ATILA

Odprto

Danes 8.00‒23.00
Ponedeljek 7.00‒23.00
Torek 7.00‒23.00
Sreda 7.00‒23.00
Četrtek 7.00‒23.00
Petek 7.00‒1.00
Sobota 8.00‒23.00
Nedelja 10.00‒23.00

Predstavitev

ATILA v Kidričevem se nahaja v neposredni bližini avtoceste Maribor - Gruškovje in glavne ceste Ptuj - Slovenska Bistrica.

Družinska gostilna že desetletja privablja posameznike, družine, zaključene skupine, ki jo obiskujejo za okrepčilo, počitek, razvedrilo in druženje. s svojo lego na obrobju Haloz in dravskega polja predstavlja tudi odlično izhodiščno točko za pohodnike in izletnike. 

Z veseljem sprejmemo skupine za obletnice, rojstne dneve, birme, obhajila, praznovanja ali kar tako. V času raznih športnih dogodkov in prvenstev se skupaj z gosti poveselimo, pozimi v gostilni, poleti pa na pokriti terasi kjer dogodke spremljamo na velikem zaslonu. 

V redni ponudbi vam vsak dan postrežemo z malicami, jedmi z zaža, tipično slovensko hrano, pestro izbiro pizz in testenin, velikim izborom solat ter domačimi sladicami. 

Pri nas ponujamo tudi dostavo, postavitev in postrežbo hrane na vašem domu ali na drugi izbrani lokaciji. Naše dolgoletne izkušnje so podlaga za pripravo raznovrstnih cateringov, ki bodo navdušili vaše goste ob praznovanju rojstnega dne, sprejemu mladoporočencev na domu, ob družabnih dogodkih in sprejemih ali kateri drugi priložnosti, ki jo želite deliti s svojimi bližnjimi ali poslovnimi partnerji. 

Dobrodošli v svetu domačnosti in kulinaričnih užitkov.