Logo MojaObčina.si

Kanal ob Soči

DANES
20°C
10°C
JUTRI
23°C
15°C

zaposlitev

Goriška regija
Sobota, 17. Oktober. 2020

Vzdrževalec elektrikar specialist (m/ž)

Vaše naloge in odgovornosti: Ohranjanje delovne sposobnosti delovnih sredstev in podaljševanje njihove življenjske dobe..
Moje Delo
Goriška regija
Sobota, 17. Oktober. 2020

Pismonoša (m/ž)

Dodatne informacije: 051 390 235 (Mateja) ali mail: mateja.svab@adecco.si Če vas delo zanima, vas vabimo, da se prijavite preko povezave "Prijavi se!" 
Moje Delo
Goriška regija
Ponedeljek, 19. Oktober. 2020

Vodja prodaje (m/ž) v Dipu Nova Gorica

Vaše naloge: Vodenje prodajnega tima, organiziranje in kontroliranje, doseganje in preseganje zastavljenih prodajnih ciljev, usmerjanje in motiviranje zaposlenih k uresničevanju ciljev.
Moje Delo
Goriška regija
Četrtek, 22. Oktober. 2020

Razvojnik materialov (m/ž)

Za opravljanje dela na delovnem mestu se zahteva zaključena 7. stopnja izobrazbe s področja kemije, aktivno znanje enega tujega jezika. Delo poteka enoizmensko. Zaželene so vsaj 5 letne delovne izkušnje na podobnih delih ter angažiranost, inovativnost, sposobnost timskega dela. Prednost bodo imeli kandidati s poznavanjem standardov ISO 9001 ter 13485.
Moje Delo
Goriška regija
Četrtek, 22. Oktober. 2020

Disponent (m/ž)

Brus d.o.o. nudi zaposlitev izkušenemu disponentu z vsaj tremi leti delovnih izkušenj na področju organizacije prevozov. Nudimo redno plačilo, stimulativno nagrajevanje in urejeno ter sodobno opremljeno delovno okolje. Če ste se v opisu prepoznali in če je delo disponenta vaša poklicna kariera ter veselje, potem vas vabimo, da se nam predstavite s krajšim življenjepisom.
Moje Delo
Goriška regija
Četrtek, 22. Oktober. 2020

Skladiščnik (m/ž)

Brus d.o.o. vabi kandidate in kandidatke, ki so v zgornjem opisu Skladiščnika prepoznali novo karierno priložnost, da se prijavite preko elektronske pošte s krajšim življenjepisom ali da pokličete na telefon 05 36 25 226. Nudimo redno plačilo, stimulativno nagrajevanje in urejeno ter sodobno opremljeno delovno okolje.
Moje Delo
Goriška regija
Četrtek, 22. Oktober. 2020

Delavec v proizvodnji zob m/ž

Za pripravo testo se zahteva zaključeno vsaj 2 letno poklicno usposabljanje, potrebna je priučitev. Za opravljanje dela na delovnem mestu peka in obdelava zob se zahteva zaključena osnovna šola, potrebna je priučitev. Delo poteka stoje in sede. Zaželene so ročne spretnosti, natančnost, dober vid, fizična moč in predhodne delovne izkušnje z delom v proizvodnji.
Moje Delo
Goriška regija
Petek, 23. Oktober. 2020

Gradbeni delovodja/tehnik na gradbišču

V letu 2020 izvajamo nekaj večjih projektov, prav tako pridobivamo tudi že projekte v izvedbo za leto 2021, zato vabimo v svoj kolektiv nove sodelavce.
Moje Delo