Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
8°C
JUTRI
19°C
8°C
Oceni objavo

Subvencionirane dijaške in študentske vozovnice za šolsko leto 2022/23


Ljubljana, 19. avgust 2022 – Dijaki in dijakinje si bodo lahko od nedelje, 21. 8. 2022, naprej zagotovili subvencionirano mesečno ali letno vozovnico IJPP za šolsko leto 2022/23.

Vozovnico IJPP bodo dijaki v novem šolskem letu lahko prvič uporabljali tudi v mestnem potniškem prometu v Celju in Krškem, kjer za prevoze potnikov skrbi Nomago. V sistem IJPP so dodani tudi mestni potniški prometi v Ljubljani, Jesenicah, Kranju, Kopru in Mariboru.

Vozovnice IJPP tudi v mestnem potniškem prometu v Celju in Krškem

Tudi v novem šolskem letu dijakom in študentom ne bo potrebno izbirati vstopnega in izstopnega postajališča, saj bodo lahko vozovnice IJPP uporabljali na vseh medkrajevnih linijah in za neomejeno število voženj. Cena subvencionirane mesečne vozovnice znaša 25 evrov oziroma 200 evrov za letno vozovnico, celoten postopek pridobitve subvencionirane vozovnice pa je dostopen na spletni strani nomago.si/vozovnice-za-dijake.

 

Dijaki morajo pred nakupom subvencionirane vozovnice IJPP prek spleta ali na katerem od prodajnih mest Nomago oddati vlogo za izdajo subvencionirane vozovnice. Ko je vloga odobrena, lahko na spletni strani naročijo oziroma podaljšajo obstoječo kartico IJPP ter opravijo nakup vozovnice. V naslednjih mesecih lahko vozovnico IJPP preprosto podaljšajo prek spleta ali mobilne aplikacije Nomago, ki je dostopna v Google Play ali App Store.

 

Nakup subvencionirane vozovnice IJPP je možen tudi na avtobusnih postajah in poslovnih enotah družbe Nomago v Novi Gorici, Celju, Ajdovščini, Hrastniku, Idriji, Kočevju, Kopru, Krškem, Mozirju, Postojni, Ravnah na Koroškem, Ribnici, Rogaški Slatini, Sežani, Slovenj Gradcu, Slovenskih Konjicah, Tolminu, Velenju in Zagorju ob Savi.

Spletna prodaja subvencioniranih vozovnic IJPP za študente in študentke bo prek spletne strani možna predvidoma v drugi polovici septembra, več na povezavi NOMAGA;https://www.nomago.si/ijpp/subvencionirane-vozovnice

 

POMEMBNO OBVESTILO ZA DIJAKE Občine Kanal ob Soči! več TU!

Obe vlogi izpolnite in predložite na blagajni Nomaga v Novi Gorici pri nakupu vozovnice. Obrazcev ne pošiljajte na Občino Kanal ob Soči!!!

VLOGA ZA IZDAJO SUBVENCIONIRANE VOZOVNICE 

VLOGA ZA DODELITEV SUBVENCIJE OBČINE KANAL OB SOČI K CENI DIJAŠKE MESEČNE VOZOVNICE

Nomago d.o.o.

Vošnjakova ulica 3

1000 Ljubljana, Slovenija

 

w. www.nomago.si

 

 

Oglejte si tudi