Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
16°C
1°C
Oceni objavo

OK Salonit Anhovo – Kanal v novo sezono z novim starim trenerjem Andrejem Urnautom

Kanalci si ponovno želijo med najboljše štiri ekipe v državi.
V četrtek, 28. 09. 2017, je v družbi Salonit Anhovo d.d. potekala tiskovna konferenca s predstavitvijo članske ekipe OK Salonit Anhovo - Kanal za sezono 2017/18. V klubu so predstavili odhode, prihode igralcev, tekmovalne cilje v obeh tekmovanjih (DP in Pokal Slovenije), nov trenerski štab, delovanje in organiziranost dela z mlajšimi selekcijami ter urnike vadbe odbojke in odbojkarske gimnastike po OŠ.

 

Na čelu članske ekipe OK Salonit Anhovo – Kanal bo v novi sezoni Andrej Urnaut, ki je zamenjal Gregorja Jerončiča. Iz kluba sta odšla ArsenijeMutapčija in Dane Mijatović, ki bosta igrala v tujini, Luka Jerončič se je preselil v GEN-I Volley, Grega Pirih je prenehal z igranjem odbojke. Ekipo, ki se želi vmešati v boj za najvišja mesta, so okrepili srbski bloker Đorđe Ilić, izkušeni bloker Gregor Basaneže in sprejemalec Sergej Drobnič. Urnaut bo še naprej lahko računal na izkušene Sašo Gadnika, Dejana Čabarkapo, Matijo Jereba in Daliborja Tomića, po poškodbi se vrača Matic Vrtovec. V ekipi ostajajo še Irenej Karnel, Aleks Kovačič, Urban Česnik in prost igralec Danijel Šarić.

Po predstavitvi članske ekipe je sledilo slikanje na 100,6 m visokem toplotnem izmenjevalniku glavnega pokrovitelja kluba družbe Salonit Anhovo d.d..

Izjava Andrej Urnaut: »Nedvomno nas glede na izenačenost ekip v 1. DOL čaka zelo dolga in težka sezona. Zaradi izvrstnega sodelovanja kluba z glavnim pokroviteljem družbo Salonit Anhovo d. d. in Občino Kanal ob Soči nam je uspelo sestaviti konkurenčno ekipo, ki lahko v sezoni 2017/18 doseže oba zastavljena cilja.«

 

Avtor: Miloš Grilanc, OK Salonit Anhovo - Kanal

 

Oglejte si tudi