Logo MojaObčina.si

Kanal ob Soči

DANES
13°C
8°C
JUTRI
10°C
9°C
5978

Selena Leban in Tiana Karnel v novi sezoni k Gen-i Volley

Gen-i volley je letošnjo sezono v svoje vrste povabil tudi mlade perspektivne igralke iz Goriškega.

Sprejemalka Selena Leban, 14-letna Novogoričanka, prihaja iz mladinskih vrst domačega kluba. Je članica kadetske reprezentance Slovenije, s katero je na letošnjem Evropskem kadetskem prvenstvu v Trstu osvojila 4. mesto.
Najmlajša Goriška strela pravi: »Občutki so prelepi, velika čast je, da bom lahko igrala za ekipo in klub, v katerem sem vse od začetka. Želim si, da Sloveniji pokažemo, da smo najboljši in lahko s trdim delom, vztrajnostjo, vzdušjem ter dobro igro dosežemo zastavljene cilje. Želim si napredovati tako fizično kot psihično in nekega dne zaigrati v prvi postavi.«


Na mestu sprejemalke se ji bo pridružila tudi 16-letna Tiana Karnel, ki prihaja iz Kanala in je svoje odbojkarsko znanje nabirala v OK Neptun. »Zelo sem vesela, da sem dobila priložnost igrati za Gen-i volley, kjer bom pridobila ogromno izkušenj in imela dobre možnosti, da napredujem. Upam da bomo z novo ekipo in soigralkami v novi sezoni veliko dosegle,« pravi Tiana, ki se bo Goriškim strelam pridružila v ponedeljek, ko se uradno začnejo priprave na novo sezono.

Besedilo: Ekipa Gen-i volley

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi