Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
1°C
JUTRI
17°C
7°C
Oceni objavo

Večgeneracijski center Goriške vabi v brezplačne dejavnosti na daljavo (prek Zoom-a)


·     Teden bomo pričeli s pogovorno delavnico, na kateri bomo z medicinsko sestro Natašo Slejko spoznavali praktične ukrepe za preprečevanje širjenja virusa Covid-19.


Menite, da si znate pravilno razkužiti roke? Veste, koliko razkužila je potrebnega za učinkovito razkuževanje? Si znate umiti roke tako, da z njih sperete morebitni virus? Ali je res potrebno masko zavreči po vsaki uporabi? Kako ravnati, če živite v istem gospodinjstvu z osebo, ki je okužena? Kako je s cepljenjem, kakšni so zadržki in prednosti cepljenja?

 

Poiskali bomo odgovore na takšna in podobna vprašanja, ki jih boste zastavili. Pridružite se nam v ponedeljek, 25.1. ob 10.00 prek Zoom-a (za vključitev kliknite na povezavo https://arnes-si.zoom.us/j/93351668599).


·        

V sredo, 27.1. ob 17h bo čas za postavljanje ciljev. S pomočjo vizualizacije si boste izdelali svojo tablo ciljev, ki vas bo vodila v želeno smer. Več o delavnici so oglejte v priloženem vabilu.


·        

V četrtek, 28.1. ob 17h, se lahko z Mojko Budihna odpravite na virtualno pot po Gambiji, najmanjši afriški državici z izjemnim bogastvom, ki ga predstavljajo njeni srčni prebivalci.



Imamo še nekaj prostih mest na tečaju kitajskega jezika in kulture za mlade od 6.razreda OŠ dalje, vabljeni pa tudi k vpisu na 30-minutno razmigavanje z Nevenko Vrančič ob petkih dopoldne.




Za več informacij in prijave na dejavnosti nam lahko pišete na info@vgcgoriske.si ali nas pokličete na tel. št. 040 734 101.



Hvala, kolektiv VGC Goriške



Oglejte si tudi