Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
1°C
SOB.
18°C
6°C
Oceni objavo

50 let vrtca Deskle

Nekateri ljudje

hitro pridejo v naše življenje

in hitro gredo iz njega …

 

Nekateri ljudje

nam postanejo prijatelji

in ostanejo v našem

življenju kar nekaj časa …

 

in pustijo lepe odtise

v naših srcih …

 

in nikoli več nismo

točno takšni, kot smo bili,

ker smo spoznali dobrega prijatelja.

 

Ob pogledu na preteklost se zavedamo, kako pomembne so vezi, ki jih spletamo med seboj. Petdeset let predšolske vzgoje in izobraževanja je pomemben jubilej za naš vrtec kot tudi za kraj, kjer vrtec deluje. Povezovanje in partnerstvo s starši, z lokalno skupnostjo, društvi, delovnimi organizacijami in s  strokovnimi institucijami nas je v vseh letih delovanja bogatilo in pomagalo ustvarjati spodbudno in ustvarjalno učno okolje, v katerem je prepoznaven vsak posameznik.

V častitljivih 50 letih vrtca smo aktivno sodelovali z mnogimi društvi, delovnimi organizacijami in posamezniki, s katerimi smo do danes tkali in stkali tesne vezi. 
Ob 50. obletnici vrtca smo v kulturnem domu pripravili slavnostno prireditev, na kateri so sodelovali vsi otroci našega vrtca.

V avli kulturnega doma so si obiskovalci lahko ogledali razstavo oblačil z naslovom Oblačila iz generacije v generacijo. Obleke so v vseh letih delovanja sešile pridne roke staršev in strokovnih delavk vrtca. Fotografije so pričale o uporabi teh oblačil na različnih prireditvah v domači občini in tudi zunaj nje.

 

Sprehod skozi čas smo zbrali v zborniku Vsi, veliki in mali, polepšajmo in obogatimo otroški svet!. Prav tako pa so rokice štiriletnega dečka narisale logotip – prepoznavni znak našega vrtca.

Ob tej priložnosti se najlepše zahvaljujemo vsem, ki ste na kakršen koli način pomagali pri soustvarjanju zgodovine našega vrtca. Želimo si, da bi se sodelovanje nadaljevalo v skupno zadovoljstvo vseh, predvsem pa vaših in naših otrok.

 

V življenju moramo upoštevati, da ni sreča tista, ki nas naredi hvaležne, ampak hvaležnost tista, ki nas naredi srečne.

 

Ponosni smo na preteklost in z optimizmom zremo v prihodnost, saj vemo, da s skupnimi močmi zmoremo vse in še več.


Kolektiv vrtca Deskle

 

Oglejte si tudi