Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
16°C
1°C
Oceni objavo

Predstava Prekletstvo zelenih štumfov

V torek, 19. marca 2019, smo učenci dramskega krožka Osnovne šole Kanal nastopili v Domu Valentina Staniča v Ročinju. Zaigrali smo predstavo z zanimivim naslovom Prekletstvo zelenih štumfov.

Ob 17. uri smo se zbrali pred šolo in se s šolskim kombijem odpeljali do Ročinja. V domu smo vadili in si nadeli kostume. Predstava se je začela ob 19. uri. Ko smo jo odigrali, smo pospravili rekvizite in prejeli številne čestitke gledalcev. Nato smo odšli v spodnji prostor, kjer nas je čakala pogostitev. Ko smo pojedli, smo se s šolskim kombijem odpeljali proti šoli.

Predstava govori o najstnicah, ki želijo, da se njihovi sošolci zaljubijo vanje, zato pokličejo vilo na pomoč. V njej nastopajo tudi druge vile, ene prijazne, druge zlobne. Vili in najstnicam se urok ni uresničil, ker je eden od fantov nosil zelene štumfe.

Zdi se nam, da smo predstavo dobro odigrali, in upamo, da smo bili gledalcem všeč, tako v Ročinju kot v Kanalu, kajti prvič smo jo gledalcem predstavili v večnamenski dvorani OŠ Kanal.

Zahvaljujemo se mentoricama Suzani Kavčič in Valentini Dugar, ravnateljici Milki Zimic in gospe Lei Malnič za pomoč. Zahvaljujemo se tudi Ročinjcem za prostor, v katerem smo lahko odigrali predstavo.

 

Maša Tia Komac in Katja Škrlec, 7. a, OŠ Kanal

 

Oglejte si tudi