Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
5°C
JUTRI
16°C
0°C
Oceni objavo

Zbiranje in odvoz odpadkov

KOSOVNE ODPADKE in manjše količine gradbenih odpadkov, ki so nastali v gospodinjstvu, lahko brezplačno oddate v delovnem času zbirnega centra v Bodrežu:
- torek: od 14.00 do 17.00,
- četrtek: od 10.00 do 13.00,
- sobota: od 7.00 do 12.00.

Večje količine GRADBENIH ODPADKOV lahko oddate v kamnolomu Salonita Anhovo. Več informacij o prevzemu lahko dobite na telefonski številki 05 330 50 22.

Prevzem in odvoz AZBESTCEMENTNIH ODPADKOV
Azbestcementni odpadki morajo biti zloženi na paleti (do skupne višine pribl. 80 cm) in v celoti oviti s folijo. Mesto prevzema mora biti na lokaciji nastanka odpadkov in mora biti dostopno večjemu tovornemu vozilu (brez višinskih ovir: dreves, kablov ...). Prevzem in nadaljnje ravnanje z odpadki sta za občane brezplačna. Odlaganje azbestcementnih odpadkov na drugih lokacijah je prepovedano. Količino azbestcementnih odpadkov, osebo za stik, njeno telefonsko številko in lokacijo prevzema morajo občani sporočiti na Občino Kanal ob Soči, na telefonsko številko  05 398 12 04.
Po predhodni najavi na Občini Kanal ob Soči lahko azbestcementne odpadke odpeljete tudi v zbirni center CERO Nova Gorica v Stari Gori.

Oglejte si tudi