Logo MojaObčina.si

Kanal ob Soči

DANES
16°C
-2°C
JUTRI
13°C
2°C

Zavzemanje aktivne vloge pri prepoznavanju in uravnavanju stresa na delovnem mestu

3345
V sklopu delavnic za PROMOCIJO ZDRAVJA NA DELOVNEM MESTU vabimo na 2.delavnico z naslovom:

"Zavzemanje aktivne vloge pri prepoznavanju in uravnavanju stresa na delovnem mestu"


Fakulteta za vede o zdravju Univerze na Primorskem v sodelovanju z 
Območno obrtno-podjetniško zbornico Nova Gorica, Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije, Društvom za ergonomijo in Mestno občino Nova Gorica organizira serijo delavnic z naslovom Interdisciplinarna preventivna skrb za zdravje delavca v mikro in malih podjetjih Primorske.
Skrb za zdravje in zadovoljstvo delavcev je pomemben korak k uspešnosti posameznih organizacij in posledično za zdravje in zadovoljstvo ljudi v regiji, kjer organizacije delujejo. S proaktivnim ukrepanjem na tem področju lahko prispevamo k izboljšanju zdravstvenih, ekonomskih in socialnih kazalcev na ravni organizacije, regije in države.

Za vse, ki si želijo dolgoročno skrbeti za zdravje, dobro počutje in medosebne odnose ter učinkovito in z veseljem opravljati svoje delo, je nujno poznavanje simptomov stresa, razumevanje vzrokov ter poznavanje strategij za preprečevanje in obvladovanje stresa. 
Namen srečanja bo seznanitev z osnovnimi značilnostmi doživljanja stresa, vzroki zanj ter načini obvladovanja. V prvem delu delavnice bomo pregledali simptome in vrste stresa, spoznali kje je meja med dobrim in slabim stresom ter kakšne so posledice, če smo slednjemu dalj časa izpostavljeni. 

več informacij preberite na naši spletni strani: http://www.ooz-novagorica.si/dogodki/

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!